Algemeen

19 Beste Mailchimp-alternatieven (goedkopere en betere tools gerangschikt)

19 Beste Mailchimp-alternatieven (goedkopere en betere tools gerangschikt)We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is gemakkelijk om in de TikToks van de wereld gewikkeld te raken. Dit zijn de tools die zijn gepositioneerd de volgende grens in social media marketing.

Waarom zouden bedrijven niet het metaforische stoffige pad willen bewandelen en hun aandeel in het rendement op investering (ROI) goud claimen?

Om te beginnen, relevantie en middelen.

Soms is het een voordeel om te optimaliseren voor beproefde methoden door constant in en uit de trending bandwagon te springen. 80% van de zakelijke professionals zijn van mening dat e-mailmarketing de klantenbinding met een reden verhoogt.

Met de juiste strategie en tal van Mailchimp-alternatieven om uit te kiezen, e-mail werken.

Het werkt voor business-to-business (B2B), business-to-consumer (B2C), enterprise-niveau en kleine bedrijven. Het is het kanaal van waaruit 73% van de millennials de voorkeur geeft aan merkcommunicatie.

Het is ook een kanaal dat vaak wordt verwaarloosd en onderschat.

E-mailmarketing is zoveel meer dan het schrijven van een onderwerpregel en het raken van de verzendknop. Je moet hyperbewust zijn van wie er aan de andere kant zit. Wat nog belangrijker is, u moet weten wat hun interessestadium is voor uw merk en hoe uw berichten hen kunnen helpen om verder de trechter in te gaan.

Een duidelijk gevoel voor doelgroep, bedrijfsdoelstellingen en key performance indicators (KPI's) is de eerste stap naar het creëren van succesvolle e-mailcampagnes. De seconde? Breng uw bedrijf op één lijn met het recht e-mailmarketingsoftware.

Laten we beginnen.

Disclaimer: Dit artikel bevat affiliate links waarvoor ik een kleine commissie ontvang zonder dat het jou wat kost. Dit zijn echter slechts de tools die ik volledig aanbeveel als het gaat om e-mailmarketing en Mailchimp-alternatieven. U kunt mijn volledige affiliate-openbaarmaking lezen in mijn privacybeleid.

Wat zijn de beste Mailchimp-alternatieven?

Van gratis abonnementen tot e-mailmarketingservices die speciaal voor e-commerce zijn gemaakt, wat Mailchimp-alternatieven het beste maakt voor het ene bedrijf, kan voor het andere verschillen.

Maak kennis met het aanbod van deze 19 e-mailmarketingtools om te beslissen wat logisch is voor de behoeften van uw bedrijf.

Hier zijn mijn topkeuzes voor de beste Mailchimp-alternatieven om dit jaar te gebruiken.

1. HubSpot e-mailmarketingsoftware.

HubSpot's e-mailmarketingsoftware complimenteert alle inkomende marketinginspanningen die u al in HubSpot heeft ondernomen. Breng samenhang in de berichten die worden gedeeld via blogs, sociale media, bestemmingspagina's en natuurlijk e-mail.

U hoeft niet te wachten op ontwerpers of IT om conversiegestuurde communicatie de deur uit te krijgen. Alle op doelen gebaseerde sjablonen zijn volledig aanpasbaar. Bovendien is het gemakkelijk om informatie uit contactrecords binnen te halen HubSpot CRM voor e-mails die zijn afgestemd op de interesses van abonnees en specifieke levenscyclusfasen.

Beste Mailchimp-alternatief voor: startups, kleine bedrijven, Enterprise

Prijzen: De e-mailmarketingsoftware van HubSpot begint met een gratis abonnement met 2000 e-mailverzendingen per maand, HubSpot CRM (voor altijd gratis, onbeperkte contacten), sjablonen, formulieren, contactinzichten en meer. Je hebt toegang tot extra functies met betaalde abonnementen die beginnen bij $ 50 / maand.

Bonus: Krachtige analyses maken een diepgaande duik in e-mailprestaties mogelijk en maken gebruik van split-testen om uw meest populaire en effectieve inhoud te ontdekken.

2. Voortdurend contact.

Voortdurend contact is sinds 1995 op de markt. Zeggen dat e-mailmarketing sinds die beginperiode veel is veranderd, kan een understatement zijn.

Drag-and-drop-editors zullen altijd aantrekkelijk zijn, maar hoe zit het met meer dan 100 aanpasbare sjablonen die zijn geoptimaliseerd voor mobiel? Of automatisering van e-mailmarketing die geavanceerde doelgroepsegmentatie en geactiveerde e-mailseries mogelijk maakt op basis van waar contactpersonen klikken?

Vind deze functies en meer met Constant Contact.

Beste Mailchimp-alternatief voor: Non-profitorganisaties, organisatoren van evenementen, overheid, onderwijs, kleine bedrijven

Prijzen: Begint bij $ 20 per maand (op basis van aantal contacten)

Bonus: Constant Contact biedt ook oplossingen voor het bouwen van websites en e-commerceplatforms. Bekijk mijn volledige gids voor Constant contact versus Mailchimp voor een meer diepgaande evaluatie van beide tools.

3. Sendinblue.

Eerder Newsletter2Go, Sendinblue onderscheidt zich door een sterke focus op databeveiliging en privacy. Ze maken het op de hoogte blijven van evoluerende regels en voorschriften (bijvoorbeeld GDPR) meer de standaard dan een na-gedachte.

Als alternatief voor Mailchimp biedt Sendinblue uitgebreide automatiseringsmogelijkheden. U kunt workflows met meerdere kanalen instellen voor zowel e-mail als sms en uw contactdatabase up-to-date houden op basis van het gedrag van het publiek.

Beste Mailchimp-alternatief voor: Agentschappen, ondernemingen, e-commerce, startups, NGO's en bedrijven in de publieke sector, freelance e-mailmarketeers

Prijzen: Sendinblue is een vrij Mailchimp-alternatief (inclusief 300 e-mails / dag en onbeperkte contacten), maar u hebt toegang tot extra functies met betaalde abonnementen die beginnen bij $ 25 per maand

Bonus: Sendinblue maakt white label en reselling een fluitje van een cent met een beheertabel voor meerdere accounts, een functie voor het delen van sjablonen en gepersonaliseerde inlog-URL's voor klanten.

4. Reactie terug krijgen.

Naast bewerkbare e-mailsjablonen, Reactie terug krijgen biedt een verscheidenheid aan kant-en-klare verkoop- en leadtrechters. Of u nu klanten probeert terug te winnen verlaten winkelwagen-e-mails of animaties maken voor gebruik in sociale advertenties, er is een tool die u daarbij helpt.

GetResponse biedt ook webinarsoftware die kan worden geïntegreerd met uw e-mailmarketinginspanningen. Van begin tot einde kunt u een webinar-ervaring creëren die binnen één centraal platform wordt omgezet.

Beste Mailchimp-alternatief voor: Onderwijs, agentschappen, e-commerce

Prijzen: Begint bij $ 15 per maand voor 1.000 contacten

Bonus: Het e-mailmarketingplatform van GetResponse staat klaar om u te ontmoeten waar u bent ... letterlijk. Gebruikers kunnen kiezen uit 26 verschillende taalpanelen voor accounts.

5. ActiveCampaign.

Als u op zoek bent naar een robuuste e-mailmarketingoplossing, ActiveCampaign heeft misschien wat nodig is om uw campagnes naar een hoger niveau te tillen. Dit Mailchimp-alternatief richt zich sterk op automatisering van klantervaringen met segmentering, dynamische inhoud en sms-functies waarmee u op precies het juiste moment en op de juiste plaats contact kunt leggen met het publiek.

Beste Mailchimp-alternatief voor: Bloggers, bureaus, e-commerce, SaaS, hoger onderwijs, ondernemingen

Prijzen: Begint bij $ 15 per maand voor 500 contacten

Bonus: Zij hebben een Voorspellende inhoud functie die momenteel in bèta is, gepositioneerd als een manier om e-mailinhoud op individueel niveau beter te personaliseren.

6. Moosend.

E-maileditor met slepen en neerzetten, lijstsegmentatie, gegevensanalyse - Moosend dekt de e-mailmarketingbases voor bedrijven in alle soorten en maten.

Naast de basis biedt Moosend uitgebreide mogelijkheden voor het bouwen van gebruiksvriendelijke formulieren die gestileerd zijn voor uw merk, het land van de bezoeker, het besturingssysteem en meer. Dit is allemaal een aanvulling op hun bouwer voor goed presterende bestemmingspagina's.

Beste Mailchimp-alternatief voor: e-commerce, agentschappen, reizen, uitgevers, SaaS

Prijzen: Moosedn is een vrij Mailchimp-alternatief (inclusief onbeperkte e-mails, aanmeldings- en abonnementsformulieren en rapportage en analyse), maar u hebt toegang tot extra functies met betaalde abonnementen die beginnen bij $ 8 per maand

Bonus: Als u op zoek bent naar een manier om uw campagneberichten te verfijnen, neem dan Moosend's gratis onderwerpregel tester voor een draai.

7. MailerLite.

MailerLite is een e-mailmarketingalternatief voor Mailchimp dat opkomt voor persoonlijke accenten.

Gebruik dynamische inhoudsblokken om uw berichten af ​​te stemmen op een specifieke groep abonnees en geautomatiseerde e-commerce-e-mails in te stellen waarin producten worden getoond waar bezoekers interesse in hebben getoond. U kunt ook enquêtes insluiten in campagnes om doorlopende feedback te verzamelen.

Beste Mailchimp-alternatief voor: eCommerce, kleine bedrijven

Prijzen: MailerLite is een vrij Mailchimp-alternatief (inclusief 12.000 e-mails per maand en 1.000 contacten), maar u hebt toegang tot extra functies met betaalde abonnementen die beginnen bij $ 10 per maand

Bonus: De gemiddelde pop-upadvertentie op locatie converteert op 3,09%. Als het smaakvol wordt gebruikt, is het een geweldige tactiek om abonnees op de nieuwsbrief te stimuleren. MailerLite maakt het maken van pop-ups eenvoudig met hun drag-and-drop abonnementsformulierenbouwer.

8. AWeber.

Wat AWeber mist functies voor e-mailautomatisering, het maakt goed in vooraf gebouwde sjablonen en stockafbeeldingen. Voor kleinere bedrijven die nieuw zijn in de wereld van e-mailmarketing of die een tekort hebben aan ontwerpbronnen, biedt dit platform alle basisprincipes die u nodig hebt.

Beste Mailchimp-alternatief voor: freelance marketeers, agentschappen, kleine bedrijven

Prijzen: Begint bij $ 19 per maand voor 500 contacten

Bonus: Bekijk AWeber's Email Smart Designer, een tool die automatisch merksjablonen maakt op basis van uw website-URL.

9. Omnisend.

Omnisend draait om consolidatie en - zoals de naam al zegt - omnichannel marketing.

De automatiseringsfuncties van Omnisend zijn bedoeld om bedrijven te helpen samenhangende workflows op te bouwen met gepersonaliseerde berichten die worden gedeeld via e-mail, sms, pushmeldingen en Facebook Messenger. Teams kunnen zelfs profiteren van hun vooraf gebouwde workflows voor inspiratie voordat ze een winkelwagen verlaten, cross-sell of een welkomstseriecampagne lanceren.

Beste Mailchimp-alternatief voor: e-commerce, mode, detailhandel, foodservice

Prijzen: Omnisend is een vrij Mailchimp-alternatief (inclusief onbeperkt aantal contacten en 15.000 e-mails per maand)

Bonus: Omnisend's Productkiezer maakt het voor online bedrijven gemakkelijk om hun winkel te integreren en producten snel in e-mails in te voegen.

10. Mailjet.

Een van de grootste voordelen van Mailjet is de e-mailapplicatie-programmeerinterface (API) voor ontwikkelaars. Teams kunnen functionaliteit eenvoudig integreren met huidige configuraties om een ​​opstelling te creëren die echt uniek is voor hun bedrijf.

Een ander pluspunt voor teams en bureaus is de Real-Time Collaboration-functie. Gebruikers kunnen op dit moment opmerkingen plaatsen en aanpassingen maken, waardoor het besluitvormingsproces van de ene campagne naar de volgende wordt versneld.

Beste Mailchimp-alternatief voor: Agentschappen, Enterprise

Prijzen: Mailjet is een vrij Mailchimp-alternatief (inclusief 6000 e-mails per maand, 200 e-mails per dag en onbeperkte contacten), maar u hebt toegang tot extra functies met betaalde abonnementen die beginnen bij $ 9,65 per maand

Bonus: Jij kan demo Mailjet's tool zonder verkoopvertegenwoordiger en een hands-on gevoel te krijgen voor hun functionaliteit voor het maken van nieuwsbrieven.

11. ConvertKit.

Gebouwd met freelancers in gedachten, ConvertKit richt zich op het veranderen van lezers en volgers in abonnees. Voor degenen die nog geen website hebben, biedt ConvertKit een bouwer van bestemmingspagina en vorm gebouw functionaliteit. Ze ondersteunen ook meer dan 80 populaire integraties (bijvoorbeeld Shopify, WordPress, Zapier en WooCommerce) om backend-bewerkingen verder te stroomlijnen.

Beste Mailchimp-alternatief voor: Bloggers, freelancemakers en marketeers

Prijzen: Convertkit is een vrij Mailchimp-alternatief (inclusief onbeperkte bestemmingspagina's, e-mails, 500 contacten en meer), maar u hebt toegang tot extra functies met betaalde abonnementen die beginnen bij $ 29 per maand

Bonus: Een geheel nieuwe aanmeldingslijst bouwen? ConvertKit's Regel voor 10 personen biedt videomakers een eenvoudige aanpak om aan de slag te gaan.

12. Automizy.

Als het verbeteren van uw open rate de hoogste prioriteit heeft, Automizy belooft daarbij te helpen. Hun AI-aangedreven Subject Line Tester, AB Testing en Automatic Resend-functies zijn eenvoudig te implementeren in campagnes. Ze bieden ook een visuele component voor e-mailautomatisering, wat helpt bij het ontwerpen van stromen die specifiek zijn voor de reis van uw koper.

Beste Mailchimp-alternatief voor: Kleine bedrijven

Prijzen: Plannen beginnen bij $ 9 per maand voor 200 contacten

Bonus: Het recht onderwerpregel kan het verschil zijn tussen een e-mail die uw klant leest en een e-mail die uw klant rechtstreeks naar de prullenbak stuurt. Test Automizy's Gratis e-mail Subject Line Generator voor inspiratie.

13. Benchmark.

Het is één ding om een ​​abonnee uw e-mails te laten openen. Het is iets anders om ze bezig te houden met wat erin zit. Benchmark maakt het voor kleine bedrijven gemakkelijk om tijdige reacties te automatiseren die worden geactiveerd door openingen en klikken. Het platform verzamelt ook klantinzichten met insluitbare peilingen en enquêtes.

Beste Mailchimp-alternatief voor: Kleine bedrijven

Prijzen: Benchmark is een vrij Mailchimp-alternatief (inclusief 250 e-mails per maand en onbeperkte contacten)

Bonus: Als uw ontwerpvaardigheden ontbreken en foto's mat zijn, biedt Benchmark's fotobewerkingshulpmiddel de mogelijkheid om kleuren aan te passen, effecten en stickers toe te voegen, en meer.

14. SendPulse.

SendPulse is een ander platform dat een allesomvattende benadering van e-mailmarketing hanteert als het gaat om het klanttraject. Met hun Automation 360-tool kunt u de timing afstemmen van berichten die via e-mail, pushmeldingen en sms-stromen worden verzonden.

Deze automatische triggers besparen uw team tijd en moeite. De zichtbaarheid van conversies telt en als u weet welke e-mails specifieke gebruikers in de stroom hebben ontvangen, kunt u campagnes ook in de loop van de tijd verder optimaliseren.

Beste Mailchimp-alternatief voor: eCommerce, kleine bedrijven

Prijzen: SendPulse is een vrij Mailchimp-alternatief (inclusief 500 contacten en onbeperkte e-mails), maar u hebt toegang tot extra functies met betaalde abonnementen die beginnen bij $ 6,40 per maand

Bonus: Subscriber Rating is een andere handige visualisatie die SendPulse teams biedt om de interesse van abonnees te peilen. Dit zorgt voor een betere segmentatie en personalisatie.

15. Druppelen.

Druppelen werkt samen met uw e-commerce CRM om uw bedrijf te helpen bij het creëren van berichten die net zo uniek zijn als uw klantenbestand. U kunt kortingscodes, productaanbevelingen en meer weergeven op basis van bezoekersgedrag en koopgedrag.

Beste Mailchimp-alternatief voor: eCommerce, agentschappen

Prijzen: Begint bij $ 49 per maand voor 2000 contacten

Bonus: Ga verder dan openen, klikken en afmelden. Druppelen optimalisatie tools helpen u inkomsten toe te wijzen aan specifieke campagnes en een beter begrip te krijgen van wat in de loop van de tijd resoneert met uw klanten.

16. Campagnemonitor.

Een ander populair alternatief voor Mailchimp, Campagnemonitor helpt bedrijven bij het opzetten van campagnes van begin tot eind. Elk aspect van de visuele reis is aanpasbaar. Ze maken het ook gemakkelijk om het uiterlijk en het gevoel van transactionele e-mails te bepalen met interactieve rapporten die gedetailleerde inzichten geven over de prestaties.

Beste Mailchimp-alternatieven voor: e-commerce, non-profitorganisaties, media en publicatie, detailhandel, reizen en horeca

Prijzen: Begint bij $ 9 per maand voor 500 contacten

Bonus: Blader door Campaign Monitor's hub van gratis responsive e-mailsjablonen. Van aankondigingen tot nieuwsbrieven, ze zijn gemakkelijk zelf te maken.

17. FAM.

FAM is een e-mailmarketingtool ontworpen door Sumo voor ondernemers van Shopify. Dit is een alles-in-één tool die is ontworpen om bijna alle e-mailmarketinginspanningen te automatiseren. Enkele van de meest opvallende kenmerken zijn het schrijven, ontwerpen en verzenden van e-mails naar de juiste abonnees op het juiste moment.

Bovendien geeft FAM zijn gebruikers toegang tot beproefde e-mailsjablonen die zijn gebouwd voor Shopify, zoals welkomst-e-mails, verlaten winkelwagen-follow-ups en productpromo's.

Beste Mailchimp-alternatief voor: Shopify-gebruikers die hun e-mailmarketing proberen te automatiseren

Prijzen: AppSumo heeft een exclusieve FAM-levenslange deal vanaf $ 49

Bonus: Het grootste voordeel dat FAM op de markt brengt, is de specialisatie met Shopify. FAM is ontworpen om gegevens uit uw Shopify-winkel en Instagram-account te halen en deze te gebruiken om automatisch e-mails te maken die klaar zijn om te worden verzonden.

18. SendX.

In tegenstelling tot Mailchimp, SendX is alleen gebouwd voor e-mailmarketing. Hun meest eenvoudige abonnement is kostenvriendelijker en bevat onbeperkte functionaliteit voor e-mailreeksen, aangepaste e-mailsjablonen en e-maillijsten. Het platform legt ook de nadruk op afleverbaarheid met meer dan 30 parameters voor optimalisatie.

Beste Mailchimp-alternatief voor: Non-profitorganisaties, bloggers, onderwijs, kleine bedrijven, crypto en blockchain

Prijzen: Begint bij $ 7,49 per maand voor 1.000 contacten

Bonus: Visualiseer klantbetrokkenheid meer met SendX's Heatmap functionaliteit.

19. dotdigital.

Als u naast e-mailmarketingcampagnes op zoek bent naar een omnichannel-oplossing voor marketingautomatisering, dotdigital is ontworpen om precies dat te zijn. Hun Engagement Cloud plaatst gegevens op de voorgrond en helpt u segmenten te bouwen om berichten via e-mail, sms, pushmeldingen en meer te personaliseren.

Beste Mailchimp-alternatieven voor: eCommerce, B2B, technologiebedrijven

Prijzen: Dien een prijsaanvraag voor meer informatie

Bonus: AI-gestuurde optimalisatie zorgt ervoor dat uw berichten op één lijn blijven met de communicatie waarin abonnees het meest geïnteresseerd zijn. Met optimalisatie van de verzendtijd kunt u bijvoorbeeld uw klanten onder de aandacht brengen wanneer ze het meest geïnteresseerd zijn.

Laatste gedachten: 19 Mailchimp-alternatieven voor e-mailmarketing.

Er is geen tekort aan tools om uit te kiezen bij het organiseren en stroomlijnen van de e-mailmarketinginspanningen van uw team. Maak je huiswerk voordat je de ene oplossing kiest voor de andere. Breng de pijnpunten van uw bedrijf ter sprake, overweeg wat wel en niet heeft gewerkt in het verleden en dienovereenkomstig te demonstreren.

Het recht e-mailmarketingsoftware voor u, of het nu een van deze Mailchimp-alternatieven is of niet, zal er een zijn die zowel eenvoudig te implementeren als te gebruiken is. Kies voor de functies die het meest logisch zijn voor uw bedrijfsmodel en marketingdoelen op lange termijn.