Algemeen

Bluehost vs HostGator in 2020: welke webhost is geschikt voor u?

Bluehost vs HostGator in 2020: welke webhost is geschikt voor u?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De juiste webhost kiezen voor uw gloednieuwe website kan zenuwslopend zijn. En als het gaat om het kiezen tussen twee webhostingreuzen zoals Bluehost vs HostGator, je moet je huiswerk doen.

Bluehost en HostGator zijn twee van de meest geloofwaardige webhosts ter wereld. Beiden eigendom van Endurance International (EIG).

Beide webhosts bieden gediversifieerde services, waaronder domeinnamen, verschillende hostingplannen en speciale servers. Omdat ze zoveel functies delen, wordt het moeilijk om de juiste keuze te maken en te beslissen welke het beste bij u past.

Als je deze twee webhostinggiganten wilt leren kennen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Ik heb elk aspect van opgesplitst Bluehost en HostGator om u te helpen bij het kiezen van de perfecte hostingservice voor uw nieuwe website.

Disclaimer: Dit artikel bevat affiliate links waarvoor ik een kleine commissie ontvang zonder dat het jou wat kost. U kunt mijn volledige affiliate-openbaarmaking lezen in mijn privacybeleid in de voettekst.

Laten we beginnen.

Inhoudsopgave

BlueHost versus HostGator-uitsplitsing:

 • Prestatiebeoordeling
 • Uptime-beoordeling
 • Makkelijk te gebruiken
 • Veiligheids maatregelen
 • WordPress-integratie
 • VPS Hosting Review
 • Welke webhostingservice is geschikt voor beginners?
 • Hostingplannen, prijzen en functiereview
 • cPanel Beoordeling
 • Klantenservice en support

Bluehost vs HostGator - Prestaties.

Terwijl Bluehost en HostGator beide staan ​​bekend om hun hoge snelheid en solide prestaties, het is nog steeds de moeite waard om te zien welke webhost beter presteert dan de andere.

Om te beginnen zijn zowel HostGator als Bluehost afhankelijk van een solid-state schijf (SSD) voor al hun servers.

SSD's zijn veel betrouwbaarder, sneller en betrouwbaarder met schokschade dan gewone harde schijven. Ze gebruiken een veel meer bijgewerkte technologie waarmee het kan werken zonder onderdelen te verplaatsen, wat bijdraagt ​​aan de prestaties, met name snelheid en betrouwbaarheid.

Dus al met al, als uw website wordt gehost op een SSD-server, zal deze een geweldige uptime hebben en veel sneller reageren. De kans op hardwarestoringen is ook klein bij dergelijke servers.

Dat gezegd hebbende, is SSD-gebaseerde webhosting niet bepaald een handelsmerk van Bluehost en HostGator. In feite worden ze behoorlijk standaard in de webhostingindustrie.

Om de prestaties te meten met een andere maatstaf, biedt BlueHost iets extra's op de CPU-afdeling. Haar CPU-beperking (Dynamic frequency scaling) -functie is een hit bij gebruikers. Wanneer een individuele gebruiker te veel bronnen gebruikt in een gedeeld hostingsysteem, beschermt de CPU-beperking alle andere gebruikers door de website af te sluiten die buitensporige bronnen gebruikt.

WINNAAR: Bluehost! Als we beide webhosts qua prestaties moeten vergelijken, zijn ze allebei van de bovenste plank. Bluehost krijgt echter een voorsprong door het gebruik van de nieuwste technologieën zoals Dynamic frequency scaling om betere prestaties te garanderen.

Om mee te beginnen Bluehost en krijg 50% korting op uw hostingpakket, gebruik mijn onderstaande link:

Probeer Bluehost

Uptime-garanties.

Uw website moet te allen tijde beschikbaar zijn voor uw klanten - er zijn geen twee manieren om dit te doen.

Zelfs een paar minuten downtime kan uw website en uw bedrijf drastisch beïnvloeden, daarom geef ik zoveel belang aan de uptime.

Volgens Forbes, De server van Amazon is 30 minuten uitgevallen in 2013 en als gevolg daarvan verloor het bedrijf $ 66.240 per minuut. U kunt dergelijke verliezen voorkomen door uw webhost zorgvuldig te kiezen.

Als het gaat om Bluehost vs HostGator, snijden beide webhostingsreuzen geen enkele hoek in en bieden een uptime die bijna 100% uptime is.

HostGator beweert een uptime van 99,9% te hebben. Het mooie is dat ze hun gebruikers niet schuwen als ze deze belofte niet nakomen. Als u getuige bent van een lage uptime, krijgt u het tegoed voor die maand terug.

Maar zoals je kunt zien in hun Servicevoorwaarden, zal de goedkeuring van het krediet worden gedaan na de legitieme rechtvaardiging van downtime.

Anderzijds, Bluehost maakt geen aanspraak op hun uptime.

In zijn netwerk / server uptime-overeenkomstwordt alleen vermeld dat de meeste problemen met betrekking tot de uptime in ongeveer 15 minuten zijn opgelost. Verder wordt vermeld dat in gevallen waarin de server met extreme problemen wordt geconfronteerd, het meer dan 15 minuten kan duren om dit op te lossen.

WINNAAR: HostGator! Volgens online beoordelingen bieden Bluehost en HostGator een geweldige uptime van meer dan 99,8%. HostGator wint deze ronde echter vanwege het gegarandeerde uptime-beleid en het creditsysteem.

Ga aan de slag HostGator en ontvang 30-60% korting op je hostingpakket via mijn speciale link hieronder:

Probeer HostGator

Hostingfuncties en gebruiksgemak.

Nadat je erin bent gedoken wat webhosting is en om volledig te begrijpen hoe het werkt, moet u precies weten welke aanvullende functies uw host moet bieden.

Hier zijn enkele van de functies die u zullen helpen bij het nemen van de uiteindelijke beslissing:

Bluehost-functies

 • Je krijgt een gratis domeinnaam en een SSL-certificaat samen met een hostingpakket.
 • Een gebruiksvriendelijk controlepaneel waarmee u eenvoudig uw website kunt beheren.
 • Het maakt installatie met één klik mogelijk van een verscheidenheid aan veelgebruikte tools voor contentmanagementsystemen (CMS) zoals WordPress, Joomla en meer.
 • Biedt een aangepaste websitebouwer om de stress van codering te verlichten.
 • Onbeperkte bandbreedte met alle hostingpakketten.

HostGator-functies

 • Installatie met één klik van alle populaire CMS.
 • Onbeperkte bandbreedte met alle hostingpakketten.
 • Een gratis website builder die meerdere aanpasbare sjablonen en thema's biedt.
 • Met HostGator kunt u uw website gratis van uw oude hostingserver verplaatsen.

Als we naar deze bovengenoemde functies kijken, is het veilig om te zeggen dat beide providers van webhostingservices verschillende functies delen. Terwijl HostGator u gratis migratie biedt, biedt Bluehost een gratis domein en SSL-certificaat.

Dat is waarom het veilig zou zijn om dat te zeggen in termen van extra functies, beide Bluehost en HostGator zijn even indrukwekkend.

WINNAAR: HET IS EEN TEKENING!

Veiligheids maatregelen.

Beide Bluehost en HostGator zijn grote namen in deze branche. Natuurlijk geven ze veel geld uit om ervoor te zorgen dat hun hostingservices veilig zijn. Van Gedistribueerde denial of service (DDoS) aanvallen op automatische back-ups, bieden ze alle maatregelen om beveiligingsproblemen en inbreuk op gegevens te voorkomen.

Ze zitten ook boordevol betrouwbare vloerbescherming op netwerkniveau in het geval van aanvallen in hun datacenters.

Afgezien hiervan beweert HostGator enkele strengere veiligheidsmaatregelen te hebben, maar zij beweren dat die beveiligingsmaatregelen vertrouwelijk zijn.

Bluehost, aan de andere kant, hun beveiliging uitbesteden aan een derde partij, namelijk Cloudflare. Cloudflare is een grote naam de content delivery network (CDN) -ruimte en ik gebruik ze op mijn site. Bluehost biedt een aantal indrukwekkende beveiligingsmaatregelen, waaronder met een wachtwoord beveiligde mappen, bescherming tegen spam, enzovoort.

Bovendien, Bluehost biedt een gratis Secure Sockets Layer (SSL) -certificaat, iets waarvoor u moet betalen in HostGator. Bluehost maakt ook dagelijkse back-ups en malwarescans, wat opnieuw een betaalde beveiligingsmaatregel is in HostGator. HostGator biedt gratis automatische verwijdering en back-up van malware, maar slechts één keer per week of op willekeurige dagen.

Kijk even naar HostGator's back-upbeleid:

WINNAAR: Bluehost! Hoewel beide webhostingservices een indrukwekkende reeks beveiligingsmaatregelen bieden, heeft Bluehost een kleine voorsprong op HostGator vanwege gratis SSL en gratis dagelijkse malwarescans en back-ups.

Om mee te beginnen Bluehost en krijg 50% korting op uw hostingpakket, gebruik mijn onderstaande link:

Probeer Bluehost

Beheerde WordPress-hosting.

WordPress is tegenwoordig het meest populaire CMS op internet, voor meer dan 75 miljoen websites.

De overgrote meerderheid van websites wordt aangedreven door WordPress. En daarom is het belangrijk om te zoeken naar een webhostingservice die betrouwbare, gebruiksvriendelijke en beveiligde ervaring biedt met WordPress.

Hier, beheerde WordPress-hosting verwijst naar de servers die specifiek gratis hoge snelheid, snellere klantenondersteuning en aanpasbare plug-ins bieden.

WordPress.org beveelt zelf een heleboel webhosts aan, waaronder ook Bluehost. Met Bluehost krijg je WordPress-centrische dashboards, 1-klik installatieproces, een gratis domeinnaam en SSL-certificaat, e-mail en meer. Het werpt ook een gratis Cloudflare in Content Delivery Network (CDN) -service die u met een paar simpele stappen kunt activeren.

Bluehost hostingpakketten beginnen bij $ 3,95, inclusief standaard Jetpack Site-analyse, 100 gratis premium-thema's, dagelijkse back-ups, malwarescans en -verwijdering en domeinprivacybescherming.

Net als Bluehost, met HostGator ook kunt u met slechts een paar klikken een WordPress-website bouwen met Mojo Marketplace en ook een gratis Cloudflare CDN-service krijgen. U krijgt ook een gratis aanbieding voor sitemigratie, waarmee u veel geld bespaart wanneer u migreert van een andere webhost.

De initiaal van HostGator WordPress hostingpakket begint bij $ 5,95, inclusief back-ups van 1 GB en een gratis SSL-certificaat.

WINNAAR: Bluehost! De WordPress-hostingpakketten van Bluehost bieden een aantal hoogwaardige functies en hebben een gebruiksvriendelijke interface. Het is ook goedkoper in vergelijking met HostGator.

Om mee te beginnen Bluehost en krijg 50% korting op uw hostingpakket, gebruik mijn onderstaande link:

Probeer Bluehost

VPS Hosting Review.

Virtual Private Server (VPS) -hosting is een geweldige optie wanneer de functies die worden aangeboden door reguliere hostdelingsservices niet voldoende zijn voor uw website. VPS wordt vooral gebruikt wanneer u meerdere websites draait die behoorlijk verkeer ontvangen.

Beide Bluehost en HostGator gebruik het WHM cPanel interface voor hun VPS-hosting.

WHM-configuratiescherm bevat geweldige functies, zoals:

 • Hiermee kunt u voor elk van uw websites een apart configuratiescherm maken.
 • Wijs bronnen toe aan elke website volgens de vereisten.
 • Beheer eenvoudig al uw websites met één cPanel.
 • Onderhoud van het controlepaneel.

Als je een gemiddelde tot hoge verkeersverhouding hebt, dan is HostGator een geweldige VPS-hosting voor jou. Andere extra functies zijn onder meer aangepaste installatie, configuratieopties, gratis e-mailservices, onbeperkte domeinen en subdomeinen en meer.

U kunt ook uit meerdere tools kiezen om uw taak te vergemakkelijken, zoals aanpasbare websitesjablonen, tools voor site-ontwikkeling en scriptinstallaties om u meteen op weg te helpen.

HostGator biedt een standaard VPS-hostingpakket aan voor $ 29,95 per maand.

Bluehostbiedt daarentegen fatsoenlijke functies tegen lage prijzen. Met Bluehost krijg je ook onbeperkte bandbreedte en 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Standaard VPS-hosting met Bluehost begint bij $ 19,99 per maand.

WINNAAR: HET IS EEN TEKENING! Beide webhosts bieden behoorlijk goede VPS-hostingopties met geweldige functies en een gebruikersvriendelijke interface, daarom is het een gelijkspel.

Bluehost vs HostGator - Welke webhosting is het beste voor beginners?

Hoewel het hosten van uw website met een webhostingservice geen moeilijke taak is, maar als het de eerste keer is dat u zoiets doet, is het beter als u de webhost zorgvuldig selecteert.

Zowel HostGator als Bluehost zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen zelfs zonder enige codering of technische kennis worden gebruikt.

Deze hostingbedrijven delen ook enkele functies die de gebruikers helpen bij het eenvoudig opzetten van hun websites.

Deze kenmerken omvatten:

 • WordPress-installatie met één klik
 • Klantenservice 365/24/7 beschikbaar
 • Het klantenserviceteam begeleidt u door het hele installatieproces van de website
 • Gebruiksvriendelijke en klantgerichte gebruikersinterface

Als online beoordelingen en berichten echter iets te bieden hebben, kan de DNS-configuratie enigszins verwarrend zijn in HostGator. Met Bluehost gaat alles soepel en met een hogere snelheid, en daarom, als je een beginner bent, dan is Bluehost de beste optie voor jou.

WINNAAR: Bluehost! Zowel Bluehost als HostGator bieden vergelijkbare functies als het gaat om het gemak van het opzetten van een nieuwe website. Vanwege de betere snelheid en de minder verwarrende DNS-configuratie wint Bluehost deze ronde.

Om mee te beginnen Bluehost en krijg 50% korting op uw hostingpakket, gebruik mijn onderstaande link:

Probeer Bluehost

Hostingplannen en prijzen.

Net als gebruiksgemak en aantrekkelijke functies, zijn prijzen en hostingplannen van het grootste belang bij het kiezen van een webhost.

Beide Bluehost en HostGator bieden fatsoenlijke functies tegen redelijke prijzen voor alle soorten hostingservices.

HostGator-prijzen.

HostGator biedt drie gedeelde webhostingplannen, namelijk het Hatchling-plan, het Baby-plan en het Business-plan.

Hatchling-abonnement begint bij $ 2,75 per maand en biedt functies zoals installatie met één klik, onbeperkte bandbreedte, gratis SSL-certificaat en meer. Baby Plan kost $ 3,95 per maand en biedt extra functies zoals onbeperkte domeinen. Ten slotte begint Business Plan bij $ 5,95 per maand en biedt het meer geweldige functies zoals gratis SEO-tools, gratis dedicated IP en meer.

Bluehost-prijzen.

Bluehost biedt ook gedeelde hostingservices tegen lage prijzen. Het biedt vier gedeelde webhostingplannen, namelijk Basic, Plus, Choice Plus en Pro. De prijsklasse begint bij $ 3,95 per maand en varieert tot $ 13,95 per maand. Alle pakketten bevatten een gratis SSL-certificaat en een gratis domein.

WINNAAR: HostGator! Beide hostingplannen bieden geweldige functies tegen redelijke prijzen, maar HostGator wordt geleverd met iets betere prijzen.

Ga aan de slag met HostGator en ontvang 30-60% korting op uw hostingplan via mijn onderstaande link:

Probeer HostGator

Welk cPanel is beter?

Beide webhost-reuzen bieden u een gebruiksvriendelijke, gemakkelijk navigeerbare configuratiescherm genaamd cPanel. Dus als u voor het eerst een eigen website host, hoeft u zich geen zorgen te maken - dankzij de interface van hun configuratiescherm.

Bluehost en HostGator bieden u allebei een installatie met één klik van bijna elk populair contentmanagementsysteem (CMS), zoals WordPress, Magento, Drupal, enzovoort. Bovendien krijgt u strikte veiligheidsmaatregelen die uw gegevens en bestanden beschermen tegen kwaadaardige aanvallen.

Afgezien van deze veelvoorkomende cPanel-functies, biedt HostGator iets extra's door maatwerkopties voor cPanel te bieden. Het biedt ook informatieve videozelfstudies om ervoor te zorgen dat de hele ervaring geoptimaliseerd en snel is. Al met al is hun benadering van alle functies zeer klantgericht.

WINNAAR: HET IS EEN TEKENING! Geladen met aantrekkelijke functies, new-age technologie en gemakkelijk te navigeren gebruikersinterface, bieden zowel Bluehost als HostGator een geweldig bedieningspaneel.

Klantenservice en technische ondersteuning.

Als het gaat om webhostingservices, is het aanbieden van een betrouwbare uptime, hoge snelheid en geweldige functies dat niet. Samen met al deze ingrediënten is het absoluut noodzakelijk om geweldige klantenondersteuning te bieden.

Wanneer u problemen ondervindt met uw websiteserver of getuige bent van langdurige downtime, moet het klantenserviceteam onmiddellijk beschikbaar zijn en het probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen.

HostGator-ondersteuning

Met HostGator, klantenondersteuning is te allen tijde beschikbaar via verschillende gemakkelijk toegankelijke media.

HostGator biedt 24/7/365 klantenondersteuning via platforms, zoals:

 • Live chat
 • Telefoongesprekken
 • E-mails
 • Ticketing systeem

HostGator heeft een uitstekende staat van dienst in het snel oplossen van serverproblemen. Om hun nieuwe klanten te helpen, bieden ze ook informatieve artikelen, tutorials en goed verbonden forums.

Bluehost-ondersteuning

Bluehost biedt ook klantenondersteuning via verschillende platforms, waaronder:

 • Live chat
 • Telefoongesprekken
 • E-mails
 • Ticketing systeem
 • Informatieve tutorials

Zowel Bluehost als HostGator zijn behoorlijk indrukwekkend als het gaat om klantenondersteuning en de gediversifieerde platforms die ze gebruiken om verbinding te maken met hun klanten.

WINNAAR: HET IS EEN TEKENING! Sinds Bluehost en HostGator hebben allemaal dezelfde opties voor klantenondersteuning, beide staan ​​in dezelfde positie op het gebied van klantenservice en ondersteuning.

Bluehost vs HostGator: voors en tegens.

Om u te helpen de uiteindelijke beslissing te nemen, heb ik hieronder enkele van de meest prominente en opvallende voor- en nadelen op een rij gezet Bluehost en HostGator. Als de bovenstaande beoordeling niet voldoende was om u tot een conclusie te brengen, zal deze lijst met voor- en nadelen dat zeker doen.

BlueHost Beoordeling.

Bluehost Pros

 • Met Bluehost, krijg je een gratis domeinnaam en gratis SSL samen met alle hostingpakketten.
 • Biedt gratis DDoS-bescherming.
 • Het biedt een gebruiksvriendelijk configuratiescherm waarmee u uw website kunt beheren.
 • Eenvoudige installatie met één klik van tools voor contentmanagementsystemen (CMS) zoals Joomla en WordPress.
 • Bied een eenvoudig aanpasbare on-site website builder aan.
 • U kunt kiezen uit verschillende hostingplannen, waaronder shared host-service, VPS-hosting, dedicated en cloud-hosting en WordPress-hosting.
 • Indrukwekkende klantenondersteuning met 24/7 klantenservice, livechat, ticketing, zelfhulp-tutorials en meer.
 • Goed restitutiebeleid: als u niet tevreden bent met hun hostingservices, geeft Bluehost u binnen 30 dagen een volledige terugbetaling.
 • Op het gebied van beveiliging biedt het gratis automatische dagelijkse back-ups en malwarescans.

Bluehost Cons

 • Bluehost biedt geen Uptime-garantie.
 • In tegenstelling tot HostGator vergoedt Bluehost zijn klanten niet voor een langere periode van downtime.
 • In tegenstelling tot sommige van zijn tegenhangers (inclusief HostGator), biedt Bluehost geen gratis sitemigratie. Als u migreert van een andere webhost naar Bluehost, moet u $ 150 extra betalen.
 • Vaak is het moeilijker dan nodig is om gebruikers toe te voegen en over te stappen van een staging-site naar een live-site.

HostGator-recensie.

HostGator Pros

 • HostGator maakt eenvoudige installatie met één klik van verschillende prominente CMS mogelijk met Mojo Marketplace.
 • Biedt een gratis aanpasbare, reeds bestaande tool voor het bouwen van websites die wordt geleverd met meerdere aantrekkelijke sjablonen.
 • Met HostGator kunt u een bestaande website of cPanel van uw oude webhost verplaatsen zonder zelfs maar een cent te betalen. Dit omvat de migratie van webhosts, domein, databases en alle andere belangrijke bestanden.
 • HostGator is vooral handig voor beginners omdat het gebruiksvriendelijke services biedt samen met snelle klantenondersteuning.
 • HostGator biedt niet alleen betaalbare abonnementen, maar ook budgetvriendelijke abonnementen.
 • Biedt onbeperkte schijfruimte en bandbreedte.
 • HostGator beweert een uptime van minimaal 99,9% uptime en een volledige 45 dagen te bieden om een ​​krediet voor volgende maand te claimen als ze niet leveren.
 • Gratis DDoS-bescherming
 • Snel livechat- en ticketsysteem.

HostGator Cons

 • Het biedt geen dagelijkse back-ups. Als gebruikers dagelijkse back-ups en malwarescans willen, moeten ze extra betalen.
 • In tegenstelling tot Bluehost biedt het geen gratis domeinnaam en SSL-certificaat samen met het webhostingpakket.

Bluehost vs HostGator: Web Hosting Comparison Wrap Up

Ik hoop dat dit gedetailleerde overzicht verder gaat Bluehost en HostGator heeft u geholpen vast te stellen welke webhostingservice het beste bij u past.

Het is altijd een goed idee om aan de slag te gaan met een webhost die u helpt in uw beginfase en het u gemakkelijker maakt. Als u eenmaal bekend bent met de knowhow van de websitehosting, kunt u zelfs overstappen naar een andere webhost.

Al met al bieden deze populaire webhostingservices een geweldige ervaring, betrouwbaarheid en beveiliging. Het zijn grote namen in de branche en hebben daarom de middelen om de beste services te bieden.

Dus dit is mijn beoordeling van Bluehost vs HostGator, welke hostingservice dacht u dat het beste bij uw website past?

Ga aan de slag HostGator en ontvang 30-60% korting op uw hostingpakket.

Ga aan de slag Bluehost en krijg 50% korting op je hostingpakket.

Deel uw mening in de opmerkingen hieronder en lees mijn volledige beoordeling van de beste 17+ webhostingservices hier.