Algemeen

WebinarJam Review (Ultimate Platform Guide voor 2020)

WebinarJam Review (Ultimate Platform Guide voor 2020)We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Webinars zijn nu voor veel bedrijven een integraal onderdeel geworden van de digitale marketingstrategie.

Volgens statistieken, 89% van de verhuurders was het daarmee eens dat webinars het beste platform zijn om bedrijven te promoten en te laten groeien.

Als u echter het meeste uit uw webinars wilt halen, heeft u een uitstekend webinar-hostingplatform nodig om u te helpen met marketing en promotie.

Een van de grootste namen die in je opkomt is WebinarJam.

Gebruikt door meer dan 30.000 mensen wereldwijd, is WebinarJam een ​​van de beste webinar-hostingplatforms op de markt nu.

Om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, schrijf ik een gedetailleerd overzicht van WebinarJam, samen met de meest prominente voor- en nadelen.

Disclaimer: Ik ontvang voor sommige van de onderstaande links gratis een partnervergoeding. Dit is echter mijn onpartijdige beoordeling van WebinarJam, die naar mijn mening de meest effectieve webinar-software op de markt is. U kunt onze volledige affiliate-openbaarmaking lezen in ons privacybeleid.

Laten we beginnen.

Inhoudsopgave

Wat is WebinarJam?

WebinarJam is een van de beste webinar-hostingplatforms die momenteel op de markt zijn. Meer dan 30.000 gebruikers gebruiken het momenteel en het aantal neemt toe.

Het is in wezen een tool voor online marketing en heeft veel spannende functies, waaronder:

 • Direct streamen op YouTube Live
 • Veilige, met een wachtwoord beveiligde webinarruimtes
 • Virtuele whiteboard-, poll- en chatopties beschikbaar
 • Zeer aanpasbare sjablonen
 • Vooraf opgenomen video-injectie mogelijk (voor presentatie)
 • Geavanceerde datatracking en analyse
 • Automatische webinar-opname
 • Hiermee kunt u maximaal zes co-presentatoren uitnodigen
 • Volledig compatibel met Windows, Mac en Linux OS
 • Compatibel met webbrowsers zoals Chrome, Firefox, Edge en Internet Explorer
 • Heeft een ingebouwde auto-responder
 • Video en audio van HD-kwaliteit met een minimale vertragingstijd

WebinarJam biedt u een webinarplatform waar u het meeste uit klantbetrokkenheid kunt halen in de vorm van vraag-en-antwoordsessies, één-op-één sessies voor het opruimen van twijfel en live chats. Een van de beste onderdelen van WebinarJam is waarschijnlijk de mogelijkheid om de webinar-sjablonen aan te passen.

Bovendien kunt u WebinarJam ook gebruiken om het volgende voor u te doen:

 • Maak webinar-registratiepagina's
 • Stuur uitnodigingen en aanbiedingen naar bezoekers
 • Eenvoudig plannen van evenementen en sessies
 • Bruikbare inzichten (data-analyse)

Het garandeert een ongeëvenaarde flexibiliteit in combinatie met hightech precisie tegen enkele van de meest betaalbare prijzen, waardoor het zich onderscheidt van de meeste van zijn concurrenten op de markt.

WebinarJam recensie.

WebinarJam is daar met de beste van de webinar-platforms die vandaag beschikbaar zijn.

Hier is een overzicht van al zijn functies:

1. Hoog niveau van automatisering.

WebinarJam helpt u het volledige webinar-hostingproces te automatiseren, inclusief cruciale stappen zoals registratie, bevestiging, het sturen van vervolg-e-mails naar uw registrars / doelgroep en meer.

Het beste is dat het automatisch het webinar opneemt. Het verwerkt zelfs zelf herhalingspagina's, wat betekent dat herhalingen automatisch naar de deelnemers kunnen worden verzonden. U kunt zich nu concentreren op de inhoud van uw webinar en hoe boeiend u deze kunt geven - de rest wordt waarschijnlijk verzorgd door WebinarJam.

2. Campagnebeheer binnen handbereik.

U heeft de volledige controle over uw campagne wanneer u de ingebouwde tool voor uitgebreide planning van WebinarJam gebruikt. Stel uw schema's in met de exacte intervallen die u nodig heeft, of het nu dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks is.

Bovendien past WebinarJam automatisch de lokale tijd van uw evenement aan volgens de deelnemer om uw leads een superieure ervaring te bieden.

3. Communicatie na het evenement.

Communicatie na het evenement is waar de meerderheid van de bedrijven hapert. Je hebt indruk gemaakt op je publiek met je presentatie, en nu is de volgende stap om met hen op te volgen, hen te betrekken en hen aan te moedigen de laatste actie te ondernemen.

WebinarJam is zonder twijfel een van de beste webinar-software-apps als het gaat om communicatie na het evenement.

Het gebruikt booleaanse logica om na een webinar alle potentiële leads te bereiken.

Het gebruik van booleaanse logica is waarschijnlijk een van de coolste functies die WebinarJam heeft.

Het werkt volgens het principe dat als A de oorzaak is, B dan het gevolg is.

Hier zijn enkele voorbeelden van de Booleaanse functie (zoals vermeld door WebinarJam):

Niet alleen dat, WebinarJam wordt geleverd met een auto-responder die automatisch op e-mails reageert, en u helpt bij het opvolgen van alle registrars direct nadat ze het registratieformulier hebben ingevuld, naast verschillende andere functies.

Met WebinarJam kunt u uw geïnteresseerde leads ook segmenteren van de ongeïnteresseerde en ze vervolgens gericht targeten met behulp van specifieke communicatie. Dit helpt u enorme verbeteringen aan te brengen in uw verkoopconversiecijfers.

4. Meertalige mogelijkheden.

Meertalige WebinarJam zorgt ervoor dat u geen zaken misloopt omdat uw doelgroep zich aan de verkeerde kant van de grens bevindt.

Met de meertalige mogelijkheid van WebinarJam kunt u barrières zeer efficiënt doorbreken. Hiermee kunt u uw voorkeurstaal selecteren en alle klantgerichte pagina's erin vertalen - allemaal met één enkele klik. Ja, zo eenvoudig is het!

Hier zijn de taalopties waaruit u kunt kiezen:

5. Robuuste gegevensanalyse.

Een marketingtool is onvolledig zonder een robuuste tool voor gegevensanalyse. En WebinarJam snijdt ook op deze afdeling geen hoeken.

Het biedt een uitgebreide, state-of-the-art, ingebouwde en meest geavanceerde toolkit voor gegevensanalyse die u op een webinarplatform krijgt.

Met de toolkits voor gegevensanalyse van WebinarJam kunt u een breed scala aan statistieken analyseren, waaronder het totale aantal bezoekers, registraties, mensen in de ruimte, het bekeken aantal herhalingen, het aantal klikken en nog veel meer.

Bovendien kunt u hiermee bruikbare inzichten uit gegevensgestuurde resultaten benutten en meer tijd en energie besteden aan het richten op de leads die waarschijnlijk een aankoop doen en degenen die dat niet zullen doen, verwijderen.

6. Registratie met één klik.

Uw doel is om een ​​maximum van uw potentiële klanten aan te moedigen zich te registreren voor uw webinar. Daarvoor moet je ervoor zorgen dat je registratieproces zo eenvoudig mogelijk is.

Om u te helpen meer registranten binnen te halen, WebinarJam biedt registratie met één klik.

U hoeft alleen maar een 'Klik om te registreren' naar uw volledige e-maillijst te sturen en iedereen die op de link klikt, wordt meteen geregistreerd voor uw webinar.

Op deze manier kunt u uw 'Click Through Rate' effectief en moeiteloos converteren naar uw webinarregistratie. Het is een aantrekkelijke optie om aanwezigheid voor uw webinars te genereren in vergelijking met het invullen van formulieren, wat veel meer tijd kost).

7. Eenvoudige Admin Setup.

WebinarJam biedt een van de snelste en soepelste beheerdersconfiguraties, waardoor het voor gebruikers gemakkelijker wordt om te beginnen. Met de snelle en gemakkelijke 'Express-configuratie' kunt u binnen 30 seconden aan de slag.

Zelfs de 'Standaardconfiguratie' duurt niet langer dan 5 minuten.

8. Universeel compatibel ... met alles.

Met WebinarJam hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen.

Je krijgt compatibiliteit met platforms zoals Windows, Mac en Linux, samen met talloze browsers zoals Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox en meer. Het is zelfs compatibel met Opera, dat veel wordt gebruikt in Scandinavische landen.

9. Uitgebreide integraties van derden.

WebinarJam biedt behoorlijk indrukwekkende functies voor automatisering en gebruiksgemak. Beide zijn echter ook mogelijk vanwege het vermogen van WebinarJam om te integreren met tal van tools, waaronder e-mailmarketingtools, CRM's van derden, winkelwagentjes en nog veel meer.

10. Flexibele opties voor delen.

Met WebinarJam is er geen balk voor wat u kunt weergeven en delen.

Kies uit opties zoals:

 • Opname van annotaties
 • Scherm delen
 • Foto in foto
 • Oog in oog
 • Video-injecties
 • Diavoorstellingen
 • Polls en enquêtes

Een van de opvallende punten is de verbeterde controle die het biedt. Het is een uitstekende tool voor iedereen of bedrijf die het wil gebruiken voor het opschalen van omzet en omzet, waarbij realtime gegevens van het grootste belang zijn.

WebinarJam prijzen.

WebinarJam biedt verbazingwekkend flexibele prijsplannen met een breed scala aan functies.

U krijgt drie tariefplannen:

1. Het basisplan (voor beginners).

Het eerste plan is de 'Basic' plan. Het kost $ 479 per jaar, wanneer het jaarlijks wordt gefactureerd en is het meest geschikt voor beginners in de webinarruimte.

Het basisplan omvat:

 • 3 presentatoren per webinar
 • 500 deelnemers per webinar
 • 24/7 klantenondersteuning

2. Het Pro Plan (voor professionals).

Het tweede plan is het 'Pro'-plan. Dit abonnement kost $ 783 per jaar wanneer het jaarlijks wordt gefactureerd. Het is vooral perfect voor professionals die regelmatig webinars organiseren.

Het Pro-plan omvat:

 • 4 presentatoren per webinar
 • 1000 deelnemers per webinar
 • 24/7 klantenondersteuning

3. Het Premium Plan (voor experts).

Het derde plan is het 'Premium'-plan. WebinarJam beweert dat dit plan zijn gebruikers 10 keer de faciliteiten, stroom en voordelen kan bieden in vergelijking met de andere twee plannen.

Dit abonnement kost $ 997 per jaar, wanneer het jaarlijks wordt gefactureerd, en is een van de duurste abonnementen op de markt. Dit plan is het meest geschikt voor experts die een uitstekende praktische kennis hebben van webinars en hun gebruik. Het kan ook effectief worden benut door bedrijven die sterk afhankelijk zijn van webinars voor marketing en kan worden gebruikt als eerstelijnshulpmiddelen.

Het Premium-abonnement omvat:

 • 6 presentatoren per webinar
 • 5000 deelnemers per webinar
 • 24/7 klantenondersteuning

WebinarJam biedt een 100% risicovrije 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie bij alle drie de plannen.

WebinarJam Pros.

Enkele van de meest prominente voordelen van WebinarJam zijn:

 • Zeer eenvoudig te gebruiken, met een intuïtieve gebruikersinterface.
 • Het "Basic" -plan wordt aangeboden tegen enkele van de laagste prijzen op de markt.
 • Volledig ingebouwd met meerdere trainingsvideo's voor diepgaande hulp aan gebruikers.
 • Live 24/7 klantenondersteuning 24/7, inclusief chatondersteuning zonder extra kosten.
 • Registreert automatisch elke webinarsessie.
 • Het biedt een flexibele en dynamische lay-outcontrole die de weergave optimaliseert.
 • Volledig compatibel met een breed scala aan besturingssystemen (Windows, Linux, Mac) en webbrowsers (Chrome, Firefox, Edge).
 • Biedt zeer aanpasbare sjablonen voor bestemmingspagina's voor specifieke webinars.
 • Biedt een optie om openbare en privéberichten naar webinar-deelnemers te sturen.
 • Integreert eerder geladen video's naadloos in uw webinar.
 • HD-scherm (glasheldere leesbaarheid).
 • Zeer flexibel (stelt presentatoren in staat om vrij tekenen, gummen, geometrische vormen, tekst, kleur, lettertype en nog veel meer te gebruiken).
 • Het biedt een geweldige visuele editor genaamd PageJam-engine die eenvoudig een bibliotheek met professioneel ontworpen registratiepagina's kan aanpassen.
 • Maakt registratie voor de webinars een fluitje van een cent.
 • Integreert met de beste CRM-, e-mail- en winkelwagen-applicaties, zoals Zapier, MailChimp, Drip, iContact, Kartra, enzovoort.
 • Ingebouwd programma voor planningbeheer en auto-responder.
 • 30-dagen geld terug garantie.
 • Heeft meertalige communicatiemogelijkheden.
 • Effectieve integratie van sociale media (Facebook, Twitter en meer).
 • Naadloze integratie met een reeks e-mailproviders zoals Gmail, Hotmail en Yahoo!
 • Heeft de unieke mogelijkheid om SMS- en spraakberichten als alerts naar geregistreerde deelnemers te sturen vlak voor het begin van het webinar.
 • Hiermee kunt u webcamera's, schermdeling en vooraf opgenomen video's eenvoudig combineren in één webinar.

WebinarJam's aandacht voor details, klantgerichte aanpak en gebruiksgemak heeft ervoor gezorgd dat het opvalt te midden van zoveel andere webinar-hostingplatforms.

En de getuigenissen en recensies kunnen instaan ​​voor al zijn indrukwekkende functies en kenmerken.

WebinarJam Cons.

WebinarJam is momenteel een van de meest vertrouwde webinars op de markt. Het is echter niet zonder nadelen.

Hier zijn er een aantal:

 • Het 'Premium'-abonnement is hoog geprijsd en gemaakt voor experts en professionals
 • Zeldzame gevallen van vertraging bij het streamen van live video
 • Poll-gegevens kunnen niet bijhouden welke deelnemer op welke optie heeft geklikt
 • Geeft de knop 'Herverbinden-connectiviteitsproblemen' weer, soms zelfs als de connectiviteit uitstekend is

De klachten over WebinarJam zijn er maar heel weinig tussenin, wat zijn reputatie als een van de beste webinar-hostingplatforms verder ondersteunt.

Probeer WebinarJam

Disclaimer: Ik ontvang voor sommige van de onderstaande links gratis een partnervergoeding. Dit is echter mijn onpartijdige beoordeling van WebinarJam, die naar mijn mening de meest effectieve webinar-software op de markt is. U kunt onze volledige affiliate-openbaarmaking lezen in ons privacybeleid.

Welke alternatieven voor WebinarJam zijn er?

Als u nog steeds twijfelt en niet helemaal uitverkocht bent met het vooruitzicht om WebinarJam te gebruiken om uw volgende webinar te hosten, volgen hier enkele alternatieven voor u. Als zodanig zijn er tal van alternatieven voor WebinarJam.

Hier is een blik op enkele van de platforms die kunnen wedijveren met WebinarJam:

1. EverWebinar.

Gestart in 2015, is EverWebinar een krachtige, op bedrijfsautomatisering gerichte softwaretool en een webinarplatform. Het is ideaal voor het maken van groenblijvende webinars en wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Voordelen:

 • Vooraf ontworpen bestemmingspagina's voor maximale registratie.
 • Vlotte en gemakkelijke installatie.
 • Het wordt geleverd met een ingebouwd geavanceerd planningssysteem.
 • Ingebouwde geavanceerde simulatietools voor meer conversies.
 • Het biedt naadloze integratie met MailChimp, GetResponse, Kartra en vele andere marketingtools.
 • Korting van $ 100 bij aanmelding.
 • Biedt een partnerprogramma.
 • Ingebouwde live-chatsimulator.
 • Ingebouwde auto-respondercapaciteit.
 • Biedt geavanceerde data-analyse voor verbeterde klantinzichten.

Nadelen:

 • Mist Facebook Live & YouTube Live-integraties
 • Er zijn enkele klachten over de live webinar-functie.
 • Misschien vind je het een uitdaging om geautomatiseerde campagnes te maken met EverWebinar.

Prijzen:

EverWebinar wordt geleverd met een vast tarief van $ 597 per jaar.

2. Klik op Vergadering.

ClickMeeting is een browsergebaseerd webinar-softwareplatform dat zowel audio- als video-gebaseerde webinars biedt. Bovendien biedt het een breed scala aan functies, waaronder een wachtkamer met agenda, geautomatiseerde webinars, aanpassing van de interface en meer.

Voordelen:

 • Hiermee kunnen gebruikers inkomsten genereren met hun webinars.
 • Gebruiksvriendelijke en intuïtieve gebruikersinterface.
 • Integratie met Facebook en YouTube Live.
 • Maakt integratie van peilingen en enquêtes mogelijk.
 • Toegang tot whiteboards voor het faciliteren van ideeën.

Nadelen:

 • Kan soms verbindingsproblemen veroorzaken.
 • Scherm delen kan wel wat verbeteringen gebruiken.
 • Klantenservice is niet zo indrukwekkend als WebinarJam of andere webinarplatforms op deze lijst.

Prijzen:

Je kunt het platform 30 dagen gratis gebruiken voor maximaal 25 deelnemers.

Daarna kost het tweede plan $ 25 per maand wanneer het jaarlijks wordt gefactureerd. En het derde plan kost $ 40 per maand wanneer het jaarlijks wordt gefactureerd.

Voor vereisten die een hoge mate van aanpassing en schaalbaarheid vereisen, kunt u contact opnemen om een ​​gepersonaliseerde offerte te ontvangen voor een plan op maat.

3. Demio.

Een van de beste webinarplatforms die momenteel op de markt is, Demio biedt een eenvoudige, niet-downloadbare webinar-ervaring voor uw publiek. Het biedt gebruikers een overvloed aan marketingtools voor de beste resultaten en is het meest geschikt voor live-evenementen en marketingcampagnes.

Voordelen:

 • Gebruiksvriendelijk met een intuïtieve gebruikersinterface.
 • Geen downloads nodig (on-the-go online platform).
 • Breed scala aan platformintegraties van derden, zoals Zapier.
 • 24/7 klantenservice (live chats beschikbaar).
 • Ingebouwde tool voor gegevensanalyse.
 • Onbeperkt webinars en opnames voor 100 opnames.
 • 14 dagen gratis proefabonnement voor maximaal 25 deelnemers.

Nadelen:

 • Prijsplannen missen diversiteit.
 • U kunt verbindingsproblemen tegenkomen.

Prijzen:

Het 'start'-plan kost $ 34 per maand als het jaarlijks wordt betaald. Het 'groei'-plan is $ 69 per maand, jaarlijks betaald, en het' business'-plan is $ 163, - per maand. U krijgt 30% korting op het jaarabonnement.

4. EasyWebinar.

EasyWebinar heeft meer dan 6 miljoen bezoekers en is in wezen een volledige webinarsuite die HD-kwaliteit, geen latentiestreaming en schermdeling met maximaal 4 personen kan uitvoeren.

Voordelen:

 • Alles-in-één live en groenblijvend, geautomatiseerd webinarplatform.
 • Biedt een breed scala aan API-integraties.
 • 14 dagen gratis proefperiode.
 • Biedt klantenondersteuning in meer dan 15 talen.
 • Zeer efficiënte, 24/7 klantenondersteuning (live chat-optie).
 • Biedt webinarplanning.
 • Geavanceerde data-analyse.
 • Meerdere presentatoren toegestaan ​​(delen van HD-scherm).

Nadelen:

 • Instellen kan moeilijk zijn voor een beginner.
 • Er kunnen verbindingsproblemen optreden.

Prijzen:

Het 'Standard'-abonnement is $ 78 per maand, het' Pro'-abonnement is $ 129 per maand en het 'Enterprise'-abonnement kost $ 499 per maand. Met EasyWebinar, u krijgt ook een gratis periode van 3 maanden, maar alleen voor jaarlijkse facturering.

5. GoToWebinar.

GoToWebinar is een populair webinarplatform dat in staat is om on-demand opgenomen webinars te bieden. Het staat bekend als een van de meest stabiele en betrouwbare webinar-platforms die momenteel beschikbaar zijn.

Voordelen:

 • Biedt flexibele planning.
 • Hoge aanpasbaarheid voor branding (u kunt uw eigen logo's toevoegen, sjablonen aanpassen, enz.)
 • Gebruiksvriendelijk webinar-platform.
 • Audio en video van HD-kwaliteit.
 • Uitstekende poll-functie.
 • Gratis proefperiode van 7 dagen (met maximaal 100 deelnemers).
 • Uitstekende integraties van derden.
 • Ingebouwde tool voor gegevensanalyse voor alle plannen.

Nadelen:

 • Een van de duurste softwaretools.

Prijzen:

Het 'Starter'-abonnement kost $ 89 per maand, het' Pro'-abonnement is $ 199 per maand en het 'Plus'-abonnement kost $ 429 per maand. Het beste is dat je 20% kunt besparen op een jaarabonnement.

Ze bieden ook een zeer op maat gemaakt, gepersonaliseerd 'Enterprise'-plan waarmee tot 5000 webinar-deelnemers kunnen deelnemen.

Disclaimer: Ik ontvang voor sommige van de onderstaande links gratis een partnervergoeding. Dit is echter mijn onpartijdige beoordeling van WebinarJam, die naar mijn mening de meest effectieve webinar-software op de markt is. U kunt onze volledige affiliate-openbaarmaking lezen in ons privacybeleid.

Aan de slag met WebinarJam?

Aan de slag gaan met WebinarJam is vrij eenvoudig.

Het goede nieuws is dat WebinarJam momenteel een aanbieding uitvoert waarmee u dit kunt doen ga aan de slag met WebinarJam voor de proefperiode van 14 dagen voor slechts $ 1.

Hier zijn de stappen om te installeren.

Klik eerst op de optie "Aanmelden" in de rechterbovenhoek van de website.

U wordt doorverwezen naar de tariefplannen.

Nu moet u uw plan selecteren, uw accountgegevens invoeren en tot slot uw kaartgegevens.

Aangezien u een gratis proefperiode van 60 dagen krijgt, wordt er voorlopig niets van uw account afgeschreven.

Wanneer u nu voor het eerst inlogt als nieuwe gebruiker, wordt u omgeleid naar een pagina om de software te downloaden. Download de WebinarJam-plug-in en volg alle instructies (hieronder vermeld).

Google Chrome is de meest compatibele webbrowser wanneer u een webinar wilt hosten met WebinarJam. Je kunt ook Firefox gebruiken, maar Chrome is de beste optie.

Gebruik tijdens het presenteren ook altijd uw pc of een desktop voor het beste resultaat, omdat:

 • Hoewel mobiele telefoons een enorme opslagcapaciteit hebben, kunt u vertraging oplopen tijdens live videostreaming
 • De videokwaliteit kan er ook onder lijden en het is het beste om deze te vermijden voor een webinarsessie
 • Een desktop- of pc-streaming kan u helpen de bedieningselementen beter te gebruiken en te genieten van peilingen, enquêtes en één-op-één-opdrachten

Volg vervolgens de volgende stappen voor eenvoudige installatie:

Begin:

Log in op het WebinarJam-account, ga naar 'Mijn webinars'.

Klik onder het gedeelte 'Klaar om te beginnen' op 'Uw links'.

Dingen om te doen en te vermijden:

 1. Voer het programma niet uit op een pc of desktop met weinig geheugenruimte.
 2. Het is een goede gewoonte om geheugen vrij te maken voordat u een webinar op WebinarJam uitvoert voor maximale snelheid.
 3. Vermijd het gelijktijdig uitvoeren van programma's met hoge bandbreedte zoals Netflix met het webinar.
 4. Zorg voor een snelle internetverbinding. Het is beter om ervoor te zorgen dat er geen ander apparaat op is aangesloten, omdat je alle bandbreedte nodig hebt die je kunt krijgen als je in realtime streaming van uitstekende kwaliteit wilt.
 5. Zorg ervoor dat u alle andere tabbladen en browsers sluit.

Testen:

U wilt geen webinar starten en dan ontdekken dat u bent vergeten geluid en video aan te sluiten. Het loont om de eerste keer voorzichtig te zijn.

Zorg ervoor dat u uw microfoons test en de instellingen naar uw voorkeur wijzigt.

Hier is een bevestiging dat u de instellingen voor gebruik hebt goedgekeurd.

Betreed de kamer:

Klik vervolgens op de optie 'Kamer binnengaan' in de rechterbovenhoek en je bent klaar om te beginnen.

Klik om te beginnen op 'Ja' wanneer daarom wordt gevraagd bij de vraag 'Evenement starten?'

Verwacht een vertragingstijd van 40 seconden tot 1 minuut voordat de software volledig is geladen voor alle deelnemers.

Daarna ben je live en klaar om te gaan.

Samenvatting WebinarJam.

Talrijke indrukwekkende functies en een aanzienlijk aantal positieve recensies en extatische gebruikers online zijn een bewijs van de uitmuntendheid van WebinarJam.

Bovendien biedt WebinarJam voldoende stapsgewijze video-tutorials die zijn ingebouwd om u onderweg te begeleiden en u te helpen bij het hosten van een webinar, zelfs als u een beginner bent.

Het zit boordevol attributen die zeer effectief kunnen worden gebruikt voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Bovendien biedt WebinarJam moderne, geavanceerde functies voor klantbetrokkenheid en interactie, waardoor het een uitstekende aanvulling is op uw inspanningen als u de verkoop wilt stimuleren en inkomsten wilt genereren via uw webinars.

Het beste deel is dat u een gratis proefperiode van 60 dagen krijgt om u te helpen bepalen of het in uw straatje past of niet.

Dus ga door en probeer het zelf!

Ga aan de slag 14 dagen WebinarJam voor $ 1.