Algemeen

7 Best Order Fulfillment Services van 2020 (e-commerce en 3PL)

7 Best Order Fulfillment Services van 2020 (e-commerce en 3PL)We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als eigenaar van een e-commerce winkel houdt uw baan niet op nadat een klant een product heeft besteld - en dan begint het. U moet zorgen voor de orderverwerking, inclusief verzending, voorraadbeheer, verpakking, afhandeling van retouren en meer.

U moet ervoor zorgen dat uw productlevering correct wordt afgehandeld, zodat u goede recensies ontvangt, zaken herhaalt en uw winst verbetert. Dit kan een gecompliceerd proces zijn waarbij de verzending en het transport van uw goederen naar de eindgebruiker goed worden beheerd en gecoördineerd.

Het goede nieuws? Met de opkomst van Amazon, tweedaagse verzendverwachtingen en meer e-commerceplatforms op de markt zijn er enorm veel orderverwerking leveranciers.

UPDATE JUNI 2020 van onze partner ShipBob:

Nu COVID-19 (Coronavirus) zo snel evolueert, willen we onze klanten de mogelijkheid bieden om bestellingen te blijven vervullen, vooral omdat Amazon bedrijven momenteel afwijst.

ShipBob heeft nog steeds alle 7 van haar Amerikaanse distributiecentra open en draaien op volle toeren.

Veel ShipBob-klanten hebben zich via deze blog aangesloten en ik heb jarenlang rechtstreeks met hun leiderschapsteam samengewerkt.

Een van mijn favoriete verhalen van hen is TB12, wiens Vice President of Operations, Michael Peterson, het volgende zei: “We moeten snel en goedkoop leveren. Sinds we van onze vorige 3PL naar ShipBob zijn overgestapt, zijn onze uitvoeringskosten voor vergelijkbare bestellingen met 25% gedaald. ”

Bovendien ben ik onder de indruk van hoe ze zulke vroege en sterke veiligheidsmaatregelen hebben getroffen voor hun medewerkers en hun duizenden klanten die miljoenen bestellingen verzenden, die ze meer dan ooit nodig hebben. U kunt meer lezen over hun veiligheidsmaatregelen en updates over de veranderende situatie door op hun updatelink hierboven te klikken.

Deze snelgroeiende markt bestaat uit bedrijven die de logistiek en andere essentiële supply chain management-taken uitvoeren, zodat u zich kunt concentreren op marketing en het runnen van uw e-commercebedrijf. Sommige van hun functies omvatten voorraadbeheer, verzending, vracht, afhandeling van e-commerceorders, import / export en meer.

Om u te helpen uw zoekopdracht te verfijnen, heb ik enkele van de meest prominente services voor orderverwerking beoordeeld en geëvalueerd om u te helpen bij uw e-commerce 3PL-behoeften.

Disclaimer: Dit artikel bevat affiliate links waarvoor ik een kleine commissie ontvang zonder dat het jou wat kost. Dit zijn echter de beste tools die ik volledig aanbeveel als het gaat om fulfilmentdiensten. U kunt mijn volledige affiliate-openbaarmaking lezen in mijn privacybeleid.

Laten we beginnen.

Wat zijn de beste uitvoeringsservices?

Hier zijn mijn keuzes voor de beste e-commerce, 3PL en orderverwerkingsdiensten om dit jaar te proberen.

1. ShipBob.

Nummer 99 op de Inc. 5000-lijst van 2019 van snelst groeiende particuliere bedrijven in de VS, ShipBob is een van de meest geloofwaardige 3PL-logistieke bedrijven op deze lijst.

Het staat bekend om de beste verzend- en logistieke oplossingen voor de beste prijs. ShipBob werkt met zowel kleine als middelgrote bedrijven met zijn gedistribueerde fulfilmentcentra. Het beste van deze 3PL is dat hij volledige transparantie biedt in de bediening.

Het biedt ook een goede integratie met eCommerce-softwaretools zoals WooCommerce, Shopify, Magento, BigCommerce en nog veel meer.

Bovendien biedt ShipBob een hoge verzendsnelheid, wat absoluut noodzakelijk is voor het leveren van de beste resultaten aan de klanten. Betaalbare verzending helpt kleine bedrijven om meer omzet en winst te genereren.

Bovendien stelt ShipBob bedrijven in staat om hun bestellingen, voorraad, SKU's en klantafhandeling online efficiënt te beheren zonder extra kosten. De bedrijven krijgen ook hun eigen toegewijde accountmanager die hen helpt om alle processen effectief af te handelen en tegelijkertijd de groei van hun bedrijven bevordert.

ShipBob behoudt de volledige controle over het magazijnbeheer, het voorraadsoftwarebeheer en de uiteindelijke uitvoering.

DIENSTEN EN VERGOEDINGEN:

 • Opstelling - De onboarding en setup zijn volledig gratis.
 • Ontvangen - ShipBob brengt $ 35 in rekening voor inchecken, uitpakken en ontvangst van inkomende voorraad.
 • Inkomende verzending - Inkomende verzending is mogelijk tegen gereduceerde tarieven.
 • Geeft terug - Retourzendingen worden kosteloos door ShipBob verwerkt.
 • Voorraadopslag - Voorraadopslagprijzen beginnen bij $ 5 per maand.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN:

1. Voorraadbeheer

Voorraadbeheer helpt bedrijven om een ​​exact idee te krijgen van de hoeveelheid voorraad die ze nodig hebben. ShipBob gebruikt 3PL-software die goed inzicht geeft in de juiste verdeling van de inventaris. Zo kunt u in het inventarissysteem bijvoorbeeld melding van nabestelling instellen, waarmee u nauwkeurig aan de vraag van de klant kunt voldoen.

2. Orderbeheer

Het orderbeheersysteem van ShipBob houdt de volledige verzendcyclus van A tot Z goed bij. Van verwerking tot levering en het retourneren van de producten, elk detail wordt efficiënt beheerd.

Elke bestelling die u ontvangt, wordt verwerkt in het orderbeheersysteem, zodat bestellingen kunnen worden toegewezen aan de juiste afhandelingscentra. Bovendien wordt een correct volgnummer voor bestellingen door het systeem geaccrediteerd, zodat zowel de klanten als de bedrijven de voortgang van de bestelling kunnen volgen.

3. Geavanceerde filters

Met ShipBob kunnen bedrijven ook precies vinden wat ze nodig hebben voor het afhandelingsproces en kunnen ze diepgaande rapporten opslaan. De gebruikers kunnen alle bestellingen filteren door de besteldatum, centrumlocatie, trackingnummer en land in te stellen.

4. Geavanceerde rapportage

Met de geavanceerde en diepgaande rapportage van ShipBob kunt u het hele logistieke proces volgen. De rapporten bevatten onder meer uitsplitsingen van uitgaven, inkomsten, verkoop van bestellingen, verkopen per kanaal, piekverwerkingsuren, verwachte inkomsten en nog veel meer. Bovendien helpen geavanceerde filters gebruikers om betere inventarisbeslissingen te nemen.

5. Retourbeheer

Retourbeheer is van vitaal belang voor elk bedrijf, aangezien veel klanten tegenwoordig de aankoopbeslissing nemen op basis van de retourfaciliteit. En dit is waar ShipBob de goede plek raakt. Het vergemakkelijkt de geautomatiseerde verwerking van retouren, zodat bedrijven de retourzendingen probleemloos kunnen verwerken. Er wordt een retourlink naar de website van een bedrijf gestuurd die helpt bij het genereren van een retourlabel door klanten.

HOE TE BEGINNEN:

U kunt eenvoudig contact opnemen met de medewerkers van het bedrijf door een formulier in te vullen rechtstreeks op hun website.

Na het invullen van het formulier neemt een vertegenwoordiger van het bedrijf contact met u op om uw vereisten, verkopen en doelen te bespreken. Vervolgens zullen ze, nadat ze uw verzendbehoeften hebben beoordeeld, u een prijsopgave sturen.

IN EEN NOTENDOP:

ShipBob is zonder twijfel een van de, zo niet de, beste externe logistieke bedrijven die er zijn. Het staat vooral bekend om het leveren van de beste resultaten met behoud van lagere verzendkosten, waardoor het een legioen aan tevreden klanten heeft verdiend.

Als u uw bedrijf naar een internationaal niveau wilt tillen, dan kunt u daar zeker op rekenen ShipBob als uw orderverwerkingsbedrijf.

Ga aan de slag ShipBob.

Ontvang uw gratis offerte voor ShipBob-vervulling

2. FreightPros.

FreightPros is een van de beste vrachtmakelaars en is vooral geschikt voor kleine bedrijven. Naast betaalbare prijzen krijgt u ook een uitstekende klantenservice, wat een geweldige aanvulling is op alle 3PL-services.

FreightPros geeft u toegang tot indrukwekkende services, waaronder LTL (less than load), een breed scala aan tools waarmee u uw zending rechtstreeks kunt beheren, spoorvervoerders, enzovoort.

BEST VOOR:

1. Kleine ondernemingen

FreightPros is perfect voor kleine ondernemingen omdat het niet alleen grote zendingen verwerkt, maar ook kan worden verzonden vanaf één zending met goed beheer. De kleine verzending is het belangrijkste kenmerk van dit bedrijf dat geen enkele andere grote 3PL biedt.

2. Snel leveringsproblemen opvangen

FreightPro volgt zorgvuldig het volledige verzendproces, van ophalen tot en met de uiteindelijke levering. Hierdoor kunnen ze eventuele bezorgingsproblemen onmiddellijk opvangen en oplossen, wat veel tijd en kosten bespaart.

3. Gepersonaliseerde berichten

Dit 3PL-bedrijf laat ook actief gepersonaliseerde berichten over aan de gebruikers over de verzending en begeleidt hen tegen minimale kosten door het hele proces. Het bedrijf legt echter geen specifieke accountrelaties op zoals andere topbedrijven.

4. Correcte prijsvoorstellen

Het bedrijf voegt vrachtvervoerders toe volgens de behoeften van de gebruikers en geeft hen nauwkeurige suggesties, rekening houdend met goedkopere opties voor hun verzending.

5. Behandelt het proces namens de klant

FreightPros gebruikt geweldige online tools voor het voltooien van het hele proces, inclusief boeken, offertes en volgen van de goederen. Het bedrijf verzorgt ook het volledige beheerproces namens hun klanten.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN:

1. Indrukwekkende klantenservice

FreightPros biedt de beste klantenservice door gebruikers te helpen met accountconfiguratie, boekingstools en vrachtbeheer.

2. Kosten en waarde

FreightPros heeft haar kostensysteem transparant gehouden zodat de klanten altijd weten waar hun geld naartoe gaat. Ze helpen alle basisprincipes te dekken met de juiste vrachtklassen en ladingverzekering.

3. Ideaal voor startups

FreightPros is perfect voor startups en helpt een nieuwe bedrijfseigenaar om dingen gemakkelijk te beheren, zelfs als hij / zij niet veel weet over het systeem.

4. Eenvoudige introductie

FreightPros begeleidt de gebruikers nauwkeurig met alle functies van het dashboard, zoals sleutelaanduidingen, boeking, planning en andere verschillende tools.

5. Managementsystemen

U kunt het boeken, volgen en winkelen van vrachttarieven eenvoudig beheren in één enkel dashboard. Bovendien verwerkt het systeem alle volg- en boekingsvoorkeuren nauwkeurig.

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van FreightPros-services is dat u met de forfaitaire vrachtclassificatie veel besparingsmogelijkheden kunt krijgen. Hierdoor kunnen de vrachtuitgaven in hoge mate worden verlaagd.

GEBRUIKER REVIEWS:

Over het algemeen lijken de gebruikers tevreden te zijn met de diensten, klantenondersteuning, prijzen en meer van FreightPros. Er zijn echter enkele negatieve recensies, vooral met betrekking tot de koerier. Recensies suggereren ook dat de levering snel is, en dit zijn weinig of geen problemen als het gaat om transport.

HOE TE BEGINNEN:

U kunt meer te weten komen over het bedrijf door een offerte aan te vragen op hun website. Je hoeft alleen maar snel in te vullen het formulier.

Zij zullen u een juiste offerte geven na analyse van uw vereisten. Zorg er ook voor dat u het volledige proces en de goede werking van het bedrijf goed begrijpt voordat u ze inhuurt om toekomstige complicaties te voorkomen.

IN EEN NOTENDOP:

FreightPros staat vooral bekend om het aanbieden van de beste services aan kleine bedrijven en uitblinkt in alles wat ze doen. Het managementteam van het bedrijf is buitengewoon bekwaam en weet hoe het moet. Bovendien beheert het bedrijf elk detail van het proces effectief en biedt het de beste prijsopties.

3. Witte doos.

WhiteBox is een van de beste e-commercebedrijven die alle fulfilmentoplossingen, verzendservices en opslagkosten combineert onder één platform. Als u uw bedrijf wilt opschalen en het op een meer mondiaal niveau wilt brengen, dan is WhiteBox een uitstekende optie voor uw bedrijf. Het feit dat het onnodige kosten elimineert, maakt het een perfecte keuze voor kleine en middelgrote ondernemingen.

In tegenstelling tot andere logistieke bedrijven van derden, brengt WhiteBox een initiële onboarding-vergoeding van $ 3.000 in rekening. De uitvoeringskosten bedragen 10% van de totale verkoop.

BEST VOOR:

1. Bedrijven op beginnersniveau

Dit 3PL-bedrijf is geschikt voor zowel bedrijven op beginnersniveau als voor degenen die ook moeite hebben om het volume van de zending te verwerken.

2. Beheren van de taken van de cliënt op zijn naam

WhiteBox biedt de beste klantervaring door alle taken efficiënt namens bedrijven te beheren. Dit resulteert in het verminderen van uw interne werk en het vrijmaken van uw kostbare tijd. U kunt nu meer tijd krijgen voor andere essentiële taken.

Kijk wat WhiteBox onderscheidt van zijn tegenhangers:

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN:

1. Voorspellingen en voorspellingen

WhiteBox voorspelt nauwkeurig de productvraag in de markt, waardoor de gebruikers de voorraad nauwkeurig kunnen verzamelen.

2. Kwaliteitscontrole en uitrusting

WhiteBox maakt een kwaliteitscontroledocument om de zending goed in de gaten te houden. Hierdoor kunnen ze een checklist opstellen om ervoor te zorgen dat alles perfect is en klaar om online te worden verkocht.

3. Voorraadonderhoud

WhiteBox voert regelmatig een voorraadbeoordeling uit om het juiste voorraadniveau te behouden zonder extra kosten in rekening te brengen.

4. SEO-vriendelijke productvermeldingen

WhiteBox maakt productvermeldingen op basis van SEO op eBay, Amazon en andere vergelijkbare platforms.

5. Marktproducten en vermeldingen verbeteren

WhiteBox helpt ook bij het optimaliseren van de productvermelding, zodat de rangschikking van het merk en zijn producten wordt verbeterd voor organisch zoeken.

GEBRUIKER REVIEWS:

WhiteBox heeft 5-sterrenbeoordelingen, waardoor het een veelbelovende optie is. Van Facebook tot Amazon verkopersbeoordelingen, het heeft geweldige recensies ontvangen.

HOE TE BEGINNEN:

U kunt een gratis schatting krijgen door enkele snelle details over uw producten in te vullen in het formulier op hun website.

Er zijn geen verborgen kosten en geen verplichtingen.

IN EEN NOTENDOP:

Dit 3PL-bedrijf beheert niet alleen de verkoop en producten op Amazon, maar helpt u tegelijkertijd ook uw merkidentiteit op te bouwen. Bovendien behandelen het callcenter en het klantenserviceteam van WhiteBox de vragen van klanten op alle kanalen correct, zodat de gebruiker bijna nooit vast komt te zitten tijdens het proces.

4. FedEx-vervulling.

FedEx Fulfillment biedt een eCommerce-oplossing die reverse logistiek, verpakking, warehousing, opslag en orderverwerking omvat. FedEx is een dochteronderneming van FedEx Corp. die de inventaris van veel kleine en middelgrote bedrijven verzorgt door verschillende verkoopkanalen te integreren.

BEST VOOR:

Vanwege de volledige zichtbaarheid en het transparante beleid met betrekking tot inventaris, producten en trackingproces, is FedEx Fulfilment het beste voor snelgroeiende kleine bedrijven. Bovendien stelt het bedrijf kleine bedrijven moeiteloos in staat met behulp van getraind personeel. De klantenondersteuning die ze bieden, maakt ook een aanzienlijk verschil in elk proces, inclusief vervulling, opslag, uitbestede logistiek en transport.

Het beste is dat ze een toegewijde professional toewijzen om eigenaren van kleine bedrijven te helpen het hele proces efficiënt te begrijpen en te voltooien. Bovendien kunt u uw producten ook opslaan in de magazijnen van FedEx, wat u uiteindelijk veel tijd bespaart.

DIENSTEN EN VERGOEDINGEN:

 • Opstelling - onboarding en accountconfiguratie is gratis beschikbaar.
 • Ontvangen - FedEx biedt gratis verzending wanneer de verzendstandaarden worden gevolgd.
 • Inkomende verzending - FedEx biedt pakket- en vrachttarieven tegen aanzienlijke kortingen.
 • Geeft terug - De kosten voor retourzending en kwaliteitscontrole bedragen $ 2,50 per bestelling.
 • Voorraadopslag - FedEx brengt 19 cent per kubieke voet in rekening voor voorraadopslag.
 • Pick and Pack - De pick- en packkosten bedragen 40 cent per stuk, inclusief vulmateriaal en verzenddoos.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN:

Enkele van de belangrijkste kenmerken van de FedEx-vervulling zijn:

1. E-commerce integratie

FedEx Fulfillment biedt integraties met alle prominente e-commerceplatforms, waaronder BigCommerce, Shopify, WooCommerce en meer.

2. Maatwerk

FedEx biedt eenvoudige aanpassing van verpakkingen en diensten met toegevoegde waarde waarmee kleine bedrijven kunnen voldoen aan de verwachtingen van de klant.

3. Biedt tracking en zichtbaarheid op één plek

Hiermee kunt u één platform gebruiken om alle bestellingen en inventaris samen te voegen, wat het eenvoudig maakt om uw uitvoeringsnetwerk te analyseren en te verbeteren.

4. Tracking en zicht samen

Bedrijven kunnen hun volledige proces en netwerk snel analyseren en verbeteren door bestellingen en voorraad op één netwerk te beheren.

5. Expertise-advies

FedEx Fulfilment biedt ook deskundige logistieke professionals die kleine bedrijven kunnen helpen de kwaliteit van hun proces te verbeteren.

GEBRUIKER REVIEWS:

Er zijn niet veel beoordelingen over het bedrijf online, maar het handjevol van hen suggereert dat het bedrijf zijn klanten een positieve ervaring biedt met beoordelingen die vergelijkbaar zijn met USPS.

HOE TE BEGINNEN:

Het is heel eenvoudig en eenvoudig om hun services te gebruiken en u kunt het proces leren kennen door simpelweg een korte in te vullen het formulier.

Na het indienen van het formulier zal een medewerker contact met u opnemen om u een snelle offerte te geven en het hele proces uit te leggen.

IN EEN NOTENDOP:

FedEx Fulfilment is een van de beste 3PL-bedrijven die er zijn, omdat het niet alleen complete logistieke oplossingen biedt, maar u ook in staat stelt uw logistieke netwerk snel op te bouwen. Het heeft een uitgebreid en robuust netwerk waarmee eigenaren van kleine bedrijven hun netwerk snel en gemakkelijk kunnen uitbreiden.

5. Red Stag-vervulling.

Red Stag Fulfilment biedt op maat gemaakte zakelijke oplossingen samen met een volledige garantie op het gebied van ordernauwkeurigheid, tijdige levering en voorraadnauwkeurigheid. Dit uitvoeringsbedrijf maakt gebruik van cloudgebaseerde software en richt zich op het verzenden van zware artikelen voor haar klanten.

BEST VOOR:

1. Zware en overmaatse pakketvervulling.

Het prijsmodel van Red Stag is in het voordeel van bedrijven die grote en / of zware producten verkopen in plaats van t-shirts of smartphonehoesjes. Ze hebben zelfs hun magazijnen ontworpen rond deze klasse van producten, met bredere gangpaden, gespecialiseerde apparatuur en getraind personeel dat vooral bedreven is in het hanteren en verzenden van goederen van meer dan 10 lbs.

2. Fraude vermijden.

Red Stag is uitgegroeid tot een eersteklas logistiek bedrijf van 3PL vanwege zijn indrukwekkende nauwkeurigheidsniveaus. Het bedrijf maakt gebruik van videobewaking van het volledige proces, waardoor de kans op fouten op elk niveau effectief wordt geëlimineerd. Het bedrijf heeft zijn camera's op elk station geplaatst, waardoor de kans op diefstal en fraude kleiner is. Bovendien hebben de betaalbare tarieven het door veel bedrijven ook tot een zeer gewenst 3PL-bedrijf gemaakt.

3. Orderbeheer.

De bestellingen worden beheerd door de Red Stag Fulfilment-gebruikers via een palletbezorgsysteem dat opslag, verpakking, verzending en retour omvat. Palletlevering is een wijze van verpakkingstransport vanuit magazijnen.

4. Gegarandeerde voltooiing van de bestelling.

Red Stag biedt bedrijven een volledige verzendgarantie op dezelfde dag en voltooiing van de bestelling. Het bedrijf levert goederen voor 17.00 uur. elke dag.

5. Productverwerkingsnetwerk.

Red Stag heeft een netwerk van verschillende magazijnen die hen helpen onnodige kosten te elimineren. Ze bieden ook speciale kortingen die de tevredenheid van de klanten aanzienlijk verbeteren.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN:

1. Uitzonderlijke klantenservice

Hun klantenservice is een van de beste in de branche, aangezien het bedrijf gespecialiseerde voorraadopslag biedt. Bovendien bieden ze hun klanten de juiste tracking en assistentie via de telefoon.

2. Kosten en waarde

Dankzij verschillende gespecialiseerde diensten is Red Stag aanzienlijk duurder dan andere 3PL-bedrijven zoals FedEx en ShipBob.

3. Schaalbaarheid

Ze werken efficiënt met zowel startups als bedrijven die dagelijks honderden bestellingen verwerken.

4. Eenvoudige introductie

Red Stag gebruiken is heel eenvoudig omdat het een gratis proefperiode van 30 dagen biedt aan zijn gebruikers, zodat ze het systeem duidelijk kunnen begrijpen.

5. Integraties

Ze integreren met uw online winkel en helpen u met uw orderbeheer, winkelwagentjes en verkopersmarktplaatsen.

6. Managementsystemen

Ze bieden een zeer effectief beheersysteem waarmee gebruikers hun orderstatus, voorraadniveau en slagingspercentage kunnen volgen.

ANDERE PROMINENTE FUNCTIES:

Veiligheid:

 • 24 uur beveiliging
 • Beveiligde servers
 • Back-up generatoren
 • Metaaldetectoren
 • Toegangscontrolesysteem
 • Professionele magazijnen
 • Off-site dataservers

Technologie:

 • Cart integraties
 • Unieke barcodes
 • Videobewaking
 • Order volgen
 • Voorraad bijhouden
 • RSF OPS-interface
 • Monitor processen

GEBRUIKER REVIEWS:

De maximale online beoordelingen laten positieve resultaten zien. De meeste beoordelingen suggereren dat het bedrijf 100% tijdige levering, juiste verpakking en verzending biedt.

HOE TE BEGINNEN:

U kunt gedetailleerde informatie over het bedrijf krijgen door de officiële website te bezoeken. Het proces is hetzelfde als bij andere bedrijven; u hoeft alleen maar een kort formulier in te vullen om een ​​gepersonaliseerde offerte te ontvangen.

Wat het onderscheidt van andere 3PL-bedrijven, is het feit dat het een gratis proefperiode van 30 dagen biedt waarmee u zijn services kunt testen voordat u veel geld uitdeelt.

U hoeft alleen maar een paar snelle stappen te volgen begin:

IN EEN NOTENDOP:

Red Stag is het beste voor kwetsbare, grote en dure goederen die vóór verzending geavanceerd moeten worden aangepast. Door de samenwerking met FedEx zijn ze in staat oversized producten tegen goede kortingen te verzenden.

Bovendien houdt het bedrijf de juiste videotrack van de magazijnen bij voor het bieden van oplossingen voor kwaliteitscontrole. Deze goede kwaliteitscontrole helpt bij het minimaliseren van verpakkingsfouten, diefstal en eventuele transportschade.

6. RedHawk Global.

Red Hawk Global zorgt voor vracht, opslag, verzending en distributie van goederen van verschillende kleine bedrijven in de Verenigde Staten, Mexico en Canada.

Het is de meest geschikte orderafhandelingsservice voor vrachtdistributie en is perfect voor kleine bedrijven. In feite bestaan ​​de meeste van hun klanten alleen uit kleine bedrijven.

RedHawk geeft FreightPros zware concurrentie wat betreft point-to-point verzending. Bovendien houdt RedHawk Global zich bezig met zowel regionale vervoerders als nationale vervoerders voor verzending, wat heel gebruikelijk is in de vrachtsector.

BEST VOOR:

RedHawk Global is het meest geschikt voor vrachtverzending, opslag en distributie voor kleine bedrijven in de Noord-Amerikaanse regio, d.w.z. de VS, Canada en Mexico.

Bovendien, als u een startup heeft en uw zending elke maand een klein aantal pallets bevat, dan is RedHawk het beste voor u. Het bedrijf voorziet in alle vrachtbehoeften van startups, zelfs voor lage zendingen.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN:

1. Meerdere services.

RedHawk Global biedt verschillende diensten, waaronder minder dan lading, grensoverschrijdende import / export, intermodale spoorcontainers, flatbed en meer. Bovendien biedt het bedrijf andere geweldige 3PL-services, zoals sort-store-repack, vrachtopslag en distributie.

2. Accountvertegenwoordiger.

RedHawk Global biedt uitstekende klantenservice door deskundige accountmedewerkers aan te wijzen om klanten te helpen bij het beheren van hun accounts.

3. Vergoedingen en servicekosten.

Net als FreightPros zijn de prijzen van RedHawk Global gebaseerd op vrachtverzending en servicetarieven. Deze 3PL brengt kosten in rekening per zending op basis van het aantal goederen en de klanten moeten de zending betalen wanneer ze op een zending bieden. De servicekosten van Red Hawk zijn zeer betaalbaar en laag in vergelijking met andere topmakelaarsdiensten.

In vergelijking met FreightPros $ 250,93 verzendkosten, biedt RedHawk ook concurrerende prijzen voor $ 275,59 per verzending.

Het bedrijf biedt zelfs goede klasse-gebaseerde kortingen en volumevracht op grote accounts. Bovendien krijgt u ook geavanceerde managementdiensten van 3PL, toezicht op het vrachtproject, warehousing en distributie. De offertes worden aangeboden op basis van specifieke behoeften.

4. Makkelijk te gebruiken boekingsportaal.

Het vrachtboekingsportaal is volledig gratis en uiterst eenvoudig te gebruiken. Bovendien helpen toegewijde accountmedewerkers de klanten ook om het portalboekings- en volgsysteem te begrijpen. Ze begeleiden gebruikers meestal om snel een gratis account aan te maken.

5. Real-time tarieven.

Net als FreightPros toont RedHawk Global realtime vrachttarieven samen met verschillende eCommerce-platformintegraties. De realtime tarieven worden weergegeven voor alle bestellingen die bij het afrekenen worden verzonden.

6. Eenvoudig beheer.

RedHawk Global stelt kleine verladers in staat om zendingen te volgen, winkel-, boek- en vrachtbewegingen te beoordelen met zijn eFreightLine-portaal. Bovendien beheren de toegewijde accountvertegenwoordigers geplande taken en dagelijkse boekingen.

RedHawk Global-medewerkers en deskundige professionals helpen hun klanten ook bij het verkrijgen van verschillende kortingen en kostenbesparende mogelijkheden. Ze helpen klanten hun vrachtklasse te verlagen door hen te begeleiden bij het identificeren van de juiste National Motor Freight Classification Tariff (NMFC) nummers.

GEBRUIKER REVIEWS:

Het is altijd vrij moeilijk om de online beoordelingen van een grote en multi-tier 3PL logistieke dienstverlener te lokaliseren. Meestal beoordelen de gebruikers die op ondernemingsniveau opereren bedrijven niet vaak. Kleine ondernemers laten echter meestal hun beoordelingen achter.

Gaande van online beoordelingen op geloofwaardige platforms zoals Google Reviews en Uship, lijkt RedHawk's eFrightLine-portal een grote hit te zijn bij kleine bedrijven.

HOE TE BEGINNEN:

U kunt de officiële website van RedHawk Global bekijken om de contactgegevens van het bedrijf te krijgen. Vervolgens kunt u uw vrachtverzending en andere verzendvereisten bespreken met hun vertegenwoordigers om een ​​offerte op maat te krijgen. U kunt ook gratis een account openen op eFreightLine.

IN EEN NOTENDOP:

Net als bij FreightPros, is RedHawk Global vooral gericht op angst in plaats van verzending van e-commerce. Het is ook vermeldenswaard dat ze alleen diensten aanbieden in de Noord-Amerikaanse regio, d.w.z. de VS, Canada en Mexico. Afgezien hiervan is de eFreight-portal, waarmee u direct offertes kunt krijgen, een grote hit onder zijn gebruikers.

7. Schepen-a-Lot.

Ships-a-lot is een eCommerce-fulfilmentbedrijf dat zich voornamelijk richt op bedrijven met grote transacties. Bovendien is het een op zichzelf staand fulfilmentbedrijf dat snel een sterke groei in de markt heeft doorgemaakt. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn crowdfunding-uitvoering, magazijndiensten, kortingstarieven en meer.

BEST VOOR:

1. Kleine voorwerpen.

De maximale klanten van Ships-a lot zijn retailers die hun eigen eCommerce-winkels hebben. Al die retailers verkopen meestal kleine, lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren artikelen. Bovendien biedt het bedrijf integratie met populaire e-commerceplatforms zoals Shopify, eBay en BigCommerce. Het behandelt ook de verkoop op platforms zoals Amazon.

2. Flexibele prijs.

De kosten van het proces en de services zijn afhankelijk van het aantal producten dat moet worden verzonden. Een bedrijfsvertegenwoordiger neemt contact met u op om de juiste prijs goed te communiceren. Verschillende factoren die betrokken zijn bij het bepalen van de prijzen zijn onder meer het verpakkingsmateriaal, de opslagruimte en nog veel meer.

Er is echter geen informatie over de prijs op de officiële bedrijfswebsite. Maar het heeft een verzendtariefcalculator die de prijs berekent na analyse van verschillende factoren die betrokken zijn bij de verzending van de artikelen.

3. Snelle en tijdige levering.

Ships-a-lot straft zichzelf als het niet voldoet aan de leveringsverwachtingen van de klanten. Zo biedt het bedrijf een garantie dat uw product binnen 24 uur vanuit het magazijn wordt verzonden. Als het bedrijf dit echter niet doet, betaalt het $ 20 voor elke vertraagde levering.

4. Magazijnen met camera's.

Dit 3PL-bedrijf werkt met kleine operators in plaats van vast te houden aan grote magazijnen. Het bedrijf houdt alle producten goed bij en zorgt voor een adequate veiligheid en verpakking van de producten door ze met camera's te bewaken. Bovendien worden zendingen gevolgd met behulp van rapporten van vervoerders nadat ze het magazijn hebben verlaten.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN:

1. Gebruiksvriendelijk dashboard.

Het maximale aantal Ships-a-Lot-klanten gebruikt Shopify om de verkoop te volgen. Daarom heeft het bedrijf een eenvoudige gebruikersinterface gemaakt met enkele basisfuncties. Het dashboard toont volledige gegevens met betrekking tot bestellingen, late bestellingen en bestellingen die in de wacht staan.

2. Inventarisrapporten.

Het toont verschillende categorieën, waaronder inventaris, rapporten, inkooporders, verzending en nog veel meer bovenaan de menubalk. U kunt alle bestellingen, namen van klanten, e-mails en andere essentiële gegevens in een spreadsheet bekijken.

3. Klantenservice.

Dankzij de ondersteuningsoplossing van derden biedt Ships-a-Lot uitstekende klantenondersteuning met zijn ondersteuningsoplossing van derden. Het helpt klanten meestal via e-mails en 24/7 live chats.

GEBRUIKER REVIEWS:

De meeste online beoordelingen van Ships-a-Lot zijn positief en klanten waarderen hun snelle responstijd enorm. Veel klanten hebben dit bedrijf aanbevolen en suggereerden dat het een betrouwbaar 3PL-bedrijf is. Het ondersteuningsteam beantwoordt altijd vragen van klanten op tijd en het bedrijf zorgt ook voor uitstekende verzending en verpakking.

HOE TE BEGINNEN:

U kunt contact opnemen met het Ships-a-Lot-team door hun officiële website te bezoeken. U kunt de kosten evalueren aan de hand van uw servicevereisten met behulp van de real-time tariefcalculator.

Ze bieden ook livechat en 24/7 ondersteuning via een telefoontje om u te verbinden met hun diensten. Zelfs nadat u aan boord van hun bedrijf bent gekomen, is hun klantenservice snel en worden vragen van klanten efficiënt afgehandeld.

IN EEN NOTENDOP:

Ships-a-lot is het enige 3PL-bedrijf op deze lijst met slechts één magazijn en levert nog steeds de beste resultaten. Dit bedrijf is het beste voor startups en online winkels die Shopify gebruiken.

Fulfillment Services FAQ.

Wat is nakoming door derden?

Verwerking door derden is een uitbestede oplossing voor productbeheer waarbij een bedrijf goederen opslaat, bestellingen verpakt en het hele logistieke transportproces afhandelt.

Wat doet een vervullingscentrum?

Afhandelingscentra slaan producten op in hun faciliteiten en beheren de voorraad, opslag en verzending. Dit geeft e-commercebedrijven de fysieke ruimte om hun producten op te slaan. Winkeliers sturen hun goederen naar het fulfilmentcentrum en het centrum verzendt hun producten naar klanten.

Hoe werken fulfilmentdiensten?

Het orderafhandelingsproces begint wanneer een klant een bestelling plaatst en de productinformatie, indien ontvangen door de uitvoeringsprovider. Het systeem omvat de logistieke opslag van voorraad, het ontvangen van bestellingen, het picken (vinden) van de bestelde artikelen, het verpakken (verpakken) van de producten, het verzenden van de bestelling en het informeren van klanten over hun bestelstatus. Het exacte proces is voor elke provider iets anders, maar het gaat om orderinformatie die in een bericht wordt verzonden, hetzij in schriftelijke vorm door een agent, of ontvangen via e-mail, e-mail of binnen een e-commerceplatform.

Hoeveel is Shopify-vervulling?

Het Shopify Fulfillment Network creëert een end-to-end-oplossing voor vervulling om te concurreren met Amazon FBA. Deze centra zullen machine learning en vraagvoorspelling gebruiken om orderroutering en voorraadtoewijzing te beheren. Bestellingen worden op dezelfde dag verwerkt en binnen twee dagen met een nauwkeurigheid van 99,99% verzonden. Op dit moment zijn de prijzen voor het Shopify Fulfillment Network niet openbaar beschikbaar. Geïnteresseerde handelaars in e-commerce kunnen echter vroegtijdige toegang aanvragen op de Shopify-website.

Wat is het verschil tussen een fulfilmentcentrum en een distributiecentrum?

Distributiecentra zijn hubs die meer bedrijfsgericht en minder locatieafhankelijk zijn. Terwijl distributiecentra de voorraad opslaan en producten naar klanten verzenden, zorgen distributiecentra voor verzending en verkoop, maar niet voor retailers.

Hoe verdienen fulfilmentcentra geld?

De belangrijkste manier waarop fulfilmentcentra geld verdienen, is door opslagkosten voor de lange termijn in rekening te brengen. Er kunnen ook andere kosten zijn, afhankelijk van het bedrijf waarmee u werkt, waaronder:
1. Instelkosten.
2. Gewichtskosten.
3. Verpakkingskosten.
4. Retour- en verwerkingskosten.
5. Kosten voor accountbeheer en klantenondersteuning.
6. Rapportage- en technologiekosten.
Additionally, there can be additional one-time fees for things like rush orders, order cancellations, SKU labeling, barcoding, credit card processing, marketing inserts, and “kitting” and assembling products. Make sure to check with your fulfillment center on all of these fees when shopping for your provider.

What Are the Different Types of 3PL (Third-Party Logistics) Companies?

1. Transportation Based.

Transportation based third-party logistics companies handle all the processes related to the shipment of the products. Transportation 3PL companies also handle export taxes and duties.

2. Warehouse and Distribution Based.

Warehouse and distribution based 3PL companies deal with storage, shipment, and return of the products. Smart freight services, like those provided by Rakuten Super Logistics, are a mainstay and cover everything from pick up to drop off.

3. Financial and Information Base.

Financial and information based 3PL companies handle freight auditing, inventory management, booking, tracking, and accounting tasks of the companies.

What Are the Benefits of Using an Order Fulfillment Service?

1. Business Growth.

With a 3PL company in tow, you have a team of experts who can manage your logistics and warehousing. This allows you to focus on more impending tasks related to your business. Plus, once your business starts to grow, you will already have all the resources you need.

2. Expand Your Business to International Level.

You can quickly take your business to an international level as 3PL logistics ship products at a faster pace. Logistics providers also help in boosting the market reach of the business to the local market of various countries.

3. Low Warehouse Expenses.

With 3PL companies, you do not need to invest additional money on warehouses and their management. Almost every 3PL logistics company comes with its own warehouses and staff.

What Should You Look for When Choosing an Ecommerce Fulfillment Company?

Almost every business dealing in any type of shipping could use the help of ecommerce fulfillment companies. These companies lessen your burden and eliminate extra costs by handling various essential tasks such as freight, shipping, order fulfillment, and import/export.

While big logistics companies offer all these services, companies that are considerably less prominent provides only core logistic services. Companies focusing on core services mostly deal with small businesses.

I have evaluated different ecommerce fulfillment companies keeping the following points in mind:

1. Range of Services Offered.

A maximum number of 3PL logistics that deal with small enterprises mainly focus on either freight or order fulfillment. However, FedEx Fulfillment offers a perfect combination of both.

2. Cost Transparency.

Cost transparency is one of the vital factors in evaluating 3PL services as cost mostly varies according to shipping, company size, and different functions and processes. There must be no hidden fee in any process and service.

3. Scalability and Startups-Friendly.

3PL logistics companies must provide low order minimums to cater to small businesses and startups. Plus, 3PL companies also have to ensure that they meet every demand of the company to ensure proper scalability.

4. Easy Onboarding Process.

Small businesses tend to prefer an appropriate and preplanned onboarding process along with free account setup.

5. Customer Service.

Timely delivery and management of every task are highly crucial in the logistics business. The best companies offer instant support to the customers by assigning them with a personal account representative.

6. Proper Integration.

Accuracy and timeliness are highly important in any business. However, along with it, 3PL companies should offer connectivity with accounting, website, order management systems, and popular ecommerce platforms like WooCommerce, Amazon, Shopify, and more.

7. Management Dashboards.

The best ecommerce fulfillment companies always provide management systems to businesses. The management dashboard is necessary to pull reports and check the status of overseas operations.

Disclaimer: This article contains affiliate links that I receive a small commission for at no cost to you. However, these are the best tools I fully recommend when it comes to fulfillment services. You can read my full affiliate disclosure in my privacy policy.

Executive Summary.

Both large and small-scale companies struggle to manage their logistics in-house. Therefore, it's best to outsource your logistics and lower your shipping costs and time with one of the best order fulfillment services.

If you want to scale up your ecommerce marketing and expand it globally, it's worth looking into hiring a fulfillment partner to lessen the burden on your warehouse team.

While all of the fulfillment services mentioned in this guide are impressive in their own right, before you select one for your store, make sure to get quotes from different providers to make the best choice.

With the rise of Amazon FBA, multichannel ecommerce, and customers now expecting two-day shipping nationwide, find a fulfillment company that gives you full order processing, packing services, quick shipping, great service, and no long-term contracts.

Ultimately, I recommend you get started with a free quote from my #1 choice, Shipbob.

Try ShipBob

Which one of these order fulfillment and 3PL companies suits your business the most? Share your feedback in the comments section below.

Further Reading on site: Check out my reviews of the best ecommerce platforms to sell more online, the best dropshipping suppliers and my ultimate guide to dropshipping.