Algemeen

NASA neemt een 'planetaire beschermingsfunctionaris' in dienst om de aarde te beschermen tegen buitenaardse besmetting

NASA neemt een 'planetaire beschermingsfunctionaris' in dienst om de aarde te beschermen tegen buitenaardse besmettingWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Denk je dat je de vaste zenuwen hebt en snel nadenkt om de wereld te redden van een buitenaardse besmetting? Dan hebben wij de baan voor jou. NASA neemt een "planetaire beschermingsofficier" in dienst om de aarde te beschermen tegen vreemde buitenaardse materie. Je wordt goed beloond voor de ongebruikelijke taak, het verwachte salaris is ongeveer $187,000 een jaar plus voordelen.

Het werk houdt niet alleen in dat je moet letten op schadelijk buitenaards afval, andere verantwoordelijkheden zijn onder meer voorkomen dat mensen hun rommelige stempel achterlaten op de ruimte of de manen of planeten ervan.

De vacature luidt: "Planetaire bescherming houdt zich bezig met het vermijden van organische en biologische verontreiniging bij ruimteverkenning door mensen en robots."

[Afbeeldingsbron: NASA]

`` Nasa handhaaft beleid voor planetaire bescherming, dat van toepassing is op alle ruimtevluchtmissies die opzettelijk of onbedoeld aardse organismen en organische bestanddelen naar de planeten of andere zonnestelsellichamen kunnen vervoeren, en elke missie waarbij ruimtevaartuigen worden gebruikt, die bedoeld zijn om terug te keren naar de aarde en haar biosfeer. met monsters van buitenaardse verkenningsdoelen. "

Als het je lukt om de baan te krijgen, bekleed je de functie voor drie jaar, met de mogelijkheid om deze uit te breiden tot vijf jaar. De baan werd oorspronkelijk gecreëerd als reactie op de ondertekening door de VS van het Outer Space-verdrag van 1967. Door het document te ondertekenen beloofden de VS "studies van de ruimte na te streven ... en ze te onderzoeken om hun schadelijke besmetting en ook nadelige gevolgen te vermijden. veranderingen in de omgeving van de aarde als gevolg van de introductie van buitenaardse materie ”.

[Afbeeldingsbron: NASA]

Als je advies zoekt over de rol, er is er maar één in de wereld bij de European Space Agency. De baan staat helaas alleen open voor Amerikaanse staatsburgers en Amerikaanse staatsburgers. Je hebt ook “geavanceerde kennis van Planetaire Bescherming, de vereisten en missiecategorieën” nodig om in aanmerking te komen voor de rol.

NASA is mogelijk aan het werven na het recente herstel van de National Space Council door president Donald Trump. De raad is een orgaan binnen het uitvoerend bureau van de president van de Verenigde Staten. Hun recente stap gaf aan dat er veel nieuwe activiteit en financiering in het Amerikaanse ruimtevaartprogramma zou moeten komen. De raad is niet meer in actie geweest sinds 1992, toen het werd ontbonden vanwege een conflict tussen regeringsleiders en NASA onder leiding van astronauten.

"Mogelijk moet u vaak reizen"

Hoewel er in de vacature staat dat "regelmatig reizen vereist kan zijn". Het zegt niet precies of je een lift naar het ISS krijgt om te kijken wat daarboven gebeurt. Maar over besmetting gesproken, het laatste vrachtschip dat bij het internationale ruimtestation aankwam, bevatte nogal rare dingen tussen zijn 2.300 kg vracht. Natuurlijk werd er veel ruimtevoedsel opgestuurd, evenals materiaal voor reparatie en zorgpakketten van familie en vrienden op aarde, maar er waren ook enkele ongewone dieren. Platwormen leven nu samen met de internationale astronauten. Onderzoek naar de parasitaire ongewervelde dieren zal informatie opleveren over hoe mensen zichzelf in de ruimte zouden kunnen genezen. Dat zijn niet de enige nieuwe dieren daarboven. Fruitvliegjes maken nu ook deel uit van de bemanning en worden gebruikt in een ander onderzoeksproject naar immuunsystemen.

Bronnen:Verenigde Staten Jobs, Independent

ZIE OOK: NASA selecteert 12 nieuwe astronauten voor klasse van 2017


Bekijk de video: Russische Jongen Claimt op Mars te hebben gewoond en Waarschuwt over de Toekomst van de Aarde (Augustus 2022).