Algemeen

UK Church Spires kunnen nu de telefoondekking en het draadloze netwerk vergroten

UK Church Spires kunnen nu de telefoondekking en het draadloze netwerk vergrotenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De Britse regering en de Church of England zijn naar verluidt in discussie over het gebruik van kerktorens om de mobiele en breedbanddekking op het platteland te vergroten. De Britse regering heeft beloofd de mobiele connectiviteit in meer afgelegen gebieden van het VK tegen 2022 enorm te verbeteren, en de kerktorens zouden een snelle en goedkope manier kunnen zijn om deze te krijgen.

De industrie verwelkomt innovatief idee

Matthew Howett, hoofdanalist bij onderzoeksbureau Assembly, zegt dat het voorgestelde idee zou kunnen werken: “Toegang krijgen tot geschikte locaties, vooral in landelijke gebieden, is een echte uitdaging geweest voor mobiele operators, dus elk initiatief om dit te verbeteren zal door de industrie worden verwelkomd. . "

Het bouwen van torens op het platteland was soms erg moeilijk omdat landeigenaren zich verzetten tegen het binnendringen van telecommunicatiebedrijven. Dit gebrek aan toegang heeft ertoe geleid dat sommige gebieden zijn bezet door onbetrouwbare en dure netwerken.

"Er zijn veel verhalen over landeigenaren op het platteland die exploitanten effectief aanhouden voor toegang tot sommige sites, wat de uitrol heeft vertraagd en de kosten aanzienlijk heeft verhoogd", voegt Howett toe.

Kerken zijn goed gelegen in landelijke centra om een ​​hoge plaats te bieden voor de apparatuur die nodig is om de connectiviteit te vergroten. Hoewel de details van de voorgestelde deal onduidelijk zijn, heeft de regering gesuggereerd dat er relaties zouden worden gelegd tussen individuele kerken en telecombedrijven.

Oude gebouwen maken het VK modern

"Door kerken aan te moedigen om de connectiviteit te verbeteren, kunnen twee van de grootste problemen op het platteland worden aangepakt: isolatie en duurzaamheid."

Staatssecretaris Matt Hancock zei: "Kerken zijn centrale kenmerken en waardevolle bezittingen voor lokale gemeenschappen in het hele land. Deze overeenkomst met de Kerk van Engeland betekent dat zelfs een 15e-eeuws gebouw kan helpen om Groot-Brittannië fit te maken voor de toekomst, waardoor de leeft door de connectiviteit te versterken in enkele van onze moeilijkst te bereiken gebieden. "

De kerk beschouwt het gebruik van de torenspits als een manier om leden van afgelegen gemeenschappen die in een isolement lijden te helpen. De bisschop van Chelmsford, de rechtse dominee Stephen Cottrell, zei: "Kerken aanmoedigen om de connectiviteit te verbeteren, zal helpen om twee van de grootste problemen op het platteland aan te pakken: isolatie en duurzaamheid."

Er zijn al ongeveer 120 voorbeelden van kerken van de Church of England die bijdragen aan het versterken van breedband en draadloze connectiviteit. "Door ons werk is de toegang op het platteland tot snelle breedband aanzienlijk verbeterd", stelt Cottrell.

Kerken zijn klaar om het broodnodige inkomen te verdienen

De kerktorens herbergen een verscheidenheid aan verschillende apparatuur die de connectiviteit helpt verbeteren, zoals de toevoeging van draadloze zenders, satellietschotels en kabels. De bisdommen Norwich en Chelmsford hebben naar verluidt een overeenkomst getekend met toonaangevende telecombedrijven die minstens vijf jaar duurt.

Het plan kan voor kerken een geweldige manier zijn om geld in te zamelen om hun eigen verouderde infrastructuur te onderhouden en te renoveren. Inkomsten uit de deal zijn een mogelijkheid, "het potentieel voor andere wederzijds voordelige voorwaarden, zoals het delen van de kosten van het onderhoud van een kerktoren of spits waarop apparatuur kan worden gemonteerd", zegt het akkoord. Er zijn meer dan 10.000 Anglicaanse kerken in Engeland.


Bekijk de video: 19. Lay Minister -- Chuck Knows Church (Augustus 2022).