Algemeen

Het duurde 3 jaar om een ​​oude Greyhound-bus om te bouwen tot deze prachtige stacaravan

Het duurde 3 jaar om een ​​oude Greyhound-bus om te bouwen tot deze prachtige stacaravanWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Sommige mensen erven hun droomhuis, sommigen kopen ze en sommigen bouwen ze. Jessie Lipskin koos ervoor om de hare te ontwerpen door een ontmantelde GMC-bus uit 1966 om te bouwen.

Liefde op het eerste gezicht

Lipskin strompelde in de bus, hieronder afgebeeld, op eBay en het was liefde op het eerste gezicht. Ze kocht het onmiddellijk en wijdde zich vervolgens de volgende drie jaar om het om te vormen tot een bescheiden maar stijlvol en comfortabel appartement.

Vertelde Lipskin Verveelde Panda de aankoop maakte deel uit van haar milieuvriendelijke levensstijl, geïnspireerd door een show met eco-architect Michael Reynolds die earthships bouwt van gerecycled materiaal. “Mijn eerste aantrekkingskracht op de alternatieve duurzame levensstijl was de documentaireGarbage Warrior, " ze zei.

Na uitgebreid onderzoek koos ze voor een auto naar huis. "Uiteindelijk leek een huis op wielen een perfecte oplossing: ik kon gemakkelijk nieuwe plekken verkennen (het vinden van een vaste plek om me te vestigen, op korte termijn, was geen prioriteit voor mij), en ik kon een veganistische levensstijl blijven leiden, 'Legde Lipskin uit.

Omdat de campers van vandaag niet een esthetiek hadden die bij haar paste, besloot Lipskin te kiezen voor "een vintage busconversie die kon worden geregistreerd en verzekerd als een camper". Het resultaat is te zien op haar Instagram-pagina genaamd The Bus Tiny Home.

Een eerste project

Lipskin meldde dat ze niet de vereiste ervaring had met "loodgieterswerk, elektriciteit en timmerwerk dat nodig is voor dit project." Bovendien veranderden de niveaus van het voertuig voortdurend naargelang de locatie, wat de zaken nog ingewikkelder maakte.


Bekijk de video: Camper ombouwen: Jaap bouwt een camper in scheepsstijl! (Augustus 2022).