Algemeen

De elektrische hypercar van Pininfarina van $ 2 miljoen zal een duizelingwekkende topsnelheid van 250 MPH bereiken

De elektrische hypercar van Pininfarina van $ 2 miljoen zal een duizelingwekkende topsnelheid van 250 MPH bereikenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Pininfarina begint specifiek te worden over zijn PF0 elektrische hypercar en van wat we tot nu toe weten, zal het recordbrekend worden. De auto werd voor het eerst gepest in maart en zal naar verwachting in 2020 officieel worden uitgebracht.

Het autobedrijf liet onlangs aan de online mediakanalen weten dat de hypercar een topsnelheid van zal kunnen halen 250 MPH en beheren 60 MPH in minder dan twee seconden. Als dat niet genoeg is, heeft hij een actieradius van ongeveer 310 mijl.

PF0 biedt een compleet EV-pakket met snelheid en bereik

Al verwachten we dat de topsnelheden en hoge kilometerstand niet hand in hand gaan. Het bedrijf pochte ook supersnelle laadsnelheden, en beweerde dat de PF0 het zou kunnen bereiken 80% opgeladen in tien tot vijftien minuten.

De auto is niet alleen elektrisch, maar krijgt ook groene punten voor het gebruik van verf zonder chemische ingrediënten, natuurlijk hout en andere "ethisch verantwoorde" materialen. Al deze ongeloofwaardigheid heeft echter een prijs.

Luxe EV is misschien zelfs te prijzig voor de rijken en beroemdheden

Kopers die geïnteresseerd zijn in de kracht en stijl van de PF0 zullen ongeveer $ 2 miljoen nodig hebben om uit de kavel te komen; waardoor het qua prijs dichter bij een Bugatti Chiron ligt dan bij een Tesla. Potentiële geïncasseerde klanten krijgen een voorproefje van de auto op het Pebble Beach Concours d'Elegance in augustus, terwijl het plebs zal moeten wachten tot de Autosalon van Genève in maart.

Tesla Roadster ingesteld om te concurreren op statistieken

De prijs wordt duidelijk een enorm nadeel, vooral als Tesla zijn belofte nakomt dat de Rodaster in de buurt komt van de door Pininfarina beloofde cijfers en slechts $200,000.

Hoewel elektrische voertuigen het belangrijkste item worden dat je moet hebben, zal het Italiaanse erfgoed en de luxe styling van de Pininfarina voor wat geroezemoes zorgen. Pininfarina moet misschien steunen op zowel zijn Italiaanse designflair als een chique interieur om rijke EV-fans ervan te overtuigen dat het de premie waard is.

Het autobedrijf werd in 1930 in Turijn opgericht door Battista "Pinin" Farina.

In 2015 nam de Mahindra Group Pininfarina S.p.A. over in een deal van € 168 miljoen. Het bedrijf heeft een benijdenswaardige reputatie omdat het auto's heeft ontworpen voor opmerkelijke merken zoals Ferrari, Alfa Romeo, Peugeot, Fiat, GM, Lancia en Maserati, en voor opkomende autofabrikanten zoals AviChina, Chery, Changfeng, Brilliance en JAC en Koreaanse fabrikanten. Daewoo en Hyundai.


Bekijk de video: Cristiano Luzzago tells: FIAT 1500 COUPÉ PININFARINA (Augustus 2022).