Algemeen

Word een betere fotograaf met deze cursusbundel

Word een betere fotograaf met deze cursusbundelWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dankzij de kwaliteit van de huidige smartphonecamera's beschouwt iedereen zichzelf graag als een bonafide fotograaf. Van het maken van selfies tot het vastleggen van landschappen, het is tegenwoordig moeilijk om een ​​werkelijk vreselijke foto te maken.

Maar de waarheid is dat er een enorme kloof is tussen zelfs een doorgewinterde smartphonefotograaf en een echte professional. Of je nu geïnteresseerd bent in het maken van foto's voor de kost of gewoon je smartphonecameraspel wilt verbeteren, de Professional Photography Bundle brengt je naar waar je wilt zijn en je kunt de prijs kiezen die je wilt betalen.

Door middel van zeven cursussen gericht op zowel gevestigde als aspirant-shutterbugs, leidt deze bundel je door zowel de basisprincipes als meer geavanceerde aspecten van fotografie.

Als je geen ervaring hebt met meer traditionele camera's, begin dan met de Photography Masterclass-cursus, die je kennis laat maken met alles, van basiscamera-instellingen en terminologie tot compositietrucs en artistieke invalshoeken.

Van daaruit leert u over belichtingsmethoden, histogramtools, verlichtingstechnieken, verlichtingstactieken en meer. De instructie is praktisch en gebruikt voorbeelden uit de praktijk om u te laten zien hoe gevestigde fotografen hun kwaliteit in het veld bereiken.

Er is een cursus die je leert over tactieken voor huwelijksfotografie, een cursus die suggereert hoe je inspiratie kunt opdoen als je in een creatieve sleur zit, en een cursus die je leert hoe je het meeste uit je flitsinstellingen kunt halen.

Er is ook een volledige module die u laat zien hoe u uw opnamen correct en professioneel kunt bewerken, door middel van lessen die u leren hoe u een afbeelding bijsnijdt, roteert, retoucheert en verbetert, ongeacht de originele compositie.

Betaal wat je wilt voor het hele trainingspakket, en als dat minder is dan de gemiddelde betaalde prijs, neem je nog steeds iets geweldigs mee naar huis. Versla de gemiddelde prijs en je neemt de hele bundel mee naar huis.

Dit is een promotieartikel over een van de bedrijfspartners met Interesting Engineering. Door bij ons te winkelen, krijgt u niet alleen de materialen die u nodig heeft, maar steunt u ook onze website.


Bekijk de video: Fotografie voor beginners - De 3 basis principes. (Augustus 2022).