Algemeen

Deze draagbare stroombron levert dezelfde stroom als wat u uit een stopcontact haalt

Deze draagbare stroombron levert dezelfde stroom als wat u uit een stopcontact haaltWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De Omni Ultimate draagbare oplader is trots op zijn flexibiliteit en veiligheid. Omni / Indiegogo

Of u nu een professionele fotograaf bent of een hobbyist die risico's neemt, het hebben van een stroombron voor uw draagbare apparaten is essentieel. Hoewel er veel draagbare powerpacks op de markt zijn, is er geen vergelijkbaar met de Omni Ultimate.

Deze krachtige draagbare oplader biedt een enorm scala aan flexibiliteit. U kunt uw apparaten opladen met vier verschillende uitgangspoorten, een instelbare DC-uitgang, AC-aansluiting, bidirectionele USB-C-poort en twee QC 3.0-compatibele USB-A-poorten.

120 W Pure Sine Wave AC-uitgang repliceert een stopcontact

In tegenstelling tot de meeste draagbare stroomapparaten, wordt de Omni Ultimate geleverd met een 120W Pure Sinus AC-uitgang. Hierdoor kun je laptops en andere grote items zoals drones, medische apparatuur en transport aansluiten.

Neem geen genoegen met minder. De Omni Ultimate AC-poort levert dezelfde stroom als wat u uit het stopcontact in uw huis haalt. De PD-compatibele USB-C-poort kan maximaal 60W input en output. In vergelijking met vergelijkbare producten kan het bijna twee keer zoveel wattage leveren.

Instelbare spanning en stroomsterkte

Een ander kenmerk dat de Omni Ultimate onderscheidt van zijn concurrenten, is zijn 150W hoog vermogen instelbare DC-poort, de Omni Ultimate zet een nieuwe industriestandaard voor DC-output. Door u te voorzien van een instelbare spanning en stroomsterkte, zorgt de Omni Ultimate voor een laadervaring op maat.

Wanneer het tijd is om uw Omni Ultimate op te laden, gaat de flexibiliteit verder. De Omni Ultimate kan maximaal 90W en kan onder opladen 3 uur.

Met zijn ingebouwde laadcontroller kan hij worden opgeladen vanuit bijna elke bron, inclusief auto-laptops, AC-laders, zonnepanelen en meer. Met onafhankelijke laad- en ontlaadcircuitmodules kunt u uw apparaten van stroom voorzien of opladen terwijl u tegelijkertijd de Omni Ultimate oplaadt.

Dankzij de verwisselbare batterij zit u nooit zonder stroom

Alsof dat nog niet genoeg is om u ervan te overtuigen hoe geavanceerd de Omni Ultimate is, zet dit revolutionaire apparaat een nieuwe industriestandaard door een verwisselbaar batterijsysteem aan te bieden waarmee u de batterijen kunt vervangen zodra ze leeg zijn. Laat u nooit betrappen zonder voldoende kracht.

Wissel gewoon uw batterijen om om uw apparaten van stroom te blijven voorzien. De batterijen voldoen aan de FAA-voorschriften waarin staat dat je er twee mag meenemen 160 Wh batterijen met goedkeuring van de luchtvaartmaatschappij. Controleer voordat u op reis gaat bij uw specifieke luchtvaartmaatschappij.

De Omni Ultimate is de draagbare oplader die je nodig hebt voor veeleisende omstandigheden. Het apparaat is gemaakt voor avonturen en is zowel stofdicht als spatwaterdicht. De Omni Ultimate zorgt voor al uw apparaten door actief zowel invoer als uitvoer te beheren om ervoor te zorgen dat zowel uw apparaat als de Omni Ultimate veilig en onder ideale omstandigheden werken.

Het apparaat geeft alle statistieken weer die u nodig hebt op het OLED-scherm. De Omni Ultimate is nu beschikbaar op Indiegogo voor een introductieprijs. Zorg ervoor dat uw avonturen goed worden aangedreven met het Omni Ultimate draagbare stroomapparaat.


Bekijk de video: NR1. FOUT BIJ SCHILDERSTAPE AANBRENGEN DIE AMATEURS MAKEN EN EEN VAK SCHILDER NIET. (Augustus 2022).