Algemeen

Bescherm uw privacy met deze bekroonde VPN

Bescherm uw privacy met deze bekroonde VPNWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is een algemene misvatting dat uw gegevens en privégegevens alleen kunnen worden gehackt op openbare wifi. Hackers zijn net zo goed in staat om uw meest gevoelige informatie te verzamelen als u thuis aan het browsen bent of uw smartphone op kantoor gebruikt.

Met slechts een paar regels code kunnen hackers van over de hele wereld toegang krijgen tot alles, van uw creditcardnummers en bankgegevens tot uw browsegeschiedenis en persoonlijke contacten, en ze worden met de dag bedrevener.

Daarom moet iedereen die internet gebruikt ook een VPN (Virtual Private Network) gebruiken, die fungeert als de eerste en belangrijkere verdedigingslinie tegen deze kwaadaardige bedreigingen.

Maar niet alle VPN's zijn gelijk gemaakt. Disconnect VPN is een bekroonde service die fungeert als een alles-in-één tracker en blocker, en op dit moment is een levenslang premium-abonnement beschikbaar voor 90% korting voor slechts $ 49.

In tegenstelling tot de meeste VPN's die beveiliging bieden ten koste van de browsesnelheid, kun je met Disconnect VPN op volle snelheid browsen, omdat het je beschermt tegen alles, van individuele hackers tot meer grootschalige malwareaanvallen. U kunt tot wel 44% browsen sneller en tot 39% minder bandbreedte gebruiken terwijl je verbonden bent met Disconnect, en de batterijduur van je apparaat zal ook verbeteren.

Dit abonnement blokkeert trackingverzoeken om verbinding te maken met uw apparaten, beschermt uw gegevens tegen minder schadelijke maar even irritante bedrijven die uw persoonlijke gegevens en browsegeschiedenis willen stelen voor reclamedoeleinden, blokkeert overheidsinstanties om u te bespioneren en maskeert uw locatie wanneer je bent op je smartphone.

Met Verbinding verbreken met VPN kun je zelfs die irritante inhoudsfilters omzeilen wanneer je naar het buitenland reist, wat betekent dat je je favoriete streaming-inhoud op Netflix, Hulu en meer kunt bijhouden.

Geef jezelf elke keer dat je op internet surft gemoedsrust met een levenslang premiumabonnement op Disconnect VPN voor slechts $ 49-90% korting op de normale prijs.

Dit is een promotieartikel over een van de partners van Interesting Engineering. Door bij ons te winkelen, krijgt u niet alleen de materialen die u nodig heeft, maar steunt u ook onze website.


Bekijk de video: 5 Belangrijkste methoden om je IP-adres te verbergen (Augustus 2022).