Algemeen

Beheers Adobe's ontwerpsoftware met deze diepgaande trainingsbundel

Beheers Adobe's ontwerpsoftware met deze diepgaande trainingsbundelWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Er is nog nooit een betere tijd geweest om in grafisch ontwerp te werken. Dankzij een bijna grenzeloze vraag naar getalenteerde artiesten die alles kunnen maken, van verbluffende animaties en illustraties tot boeiende webpagina-indelingen, nemen bedrijven in vrijwel elke branche in een ongecontroleerd tempo zowel betaalde als freelancers aan.

En het goede nieuws is dat u geen buitensporige hoeveelheid tijd of geld hoeft te investeren om de vaardigheden te verwerven die u nodig hebt om uw brood te verdienen in dit opwindende vakgebied. U moet echter wel de juiste certificeringen op uw cv hebben staan ​​als u zich wilt onderscheiden van de massa en de beste posities wilt behalen.

De Graphic Design Certification School is uw one-stop-hulpmiddel om alles te leren wat er te weten valt over drie van de belangrijkste programma's in het vak: Adobe Illustrator, InDesign en Photoshop. Op dit moment kunt u onbeperkte toegang tot het volledige trainingspakket voor meer dan 95% korting op slechts $39.

Met meer dan veertig uur training onder leiding van professionals uit de industrie, is deze cursusbundel ideaal voor iedereen die een creatieve carrière wil starten of verder wil ontwikkelen.

De Adobe Illustrator-cursus behandelt zowel de meer fundamentele aspecten van dit krachtige programma als de meest esoterische trucs en tools.

Je leert over elk aspect van het ontwerpproces door te leren hoe je een breed scala aan illustraties kunt visualiseren en produceren die op vrijwel elk medium kunnen worden toegepast, en tegen de tijd dat je klaar bent, ben je volledig in staat om te creëren speciale effecten die geschikt zijn voor zowel conventioneel drukken als elektronisch publiceren.

Vervolgens leert uw Adobe InDesign-training u hoe u alles kunt ontwerpen, van tijdschriften en brochures tot pamfletten en kranten - door middel van instructies die u helpen bij het mengen van kleuren, het maken van sjablonen voor elk project, het begrijpen van grafische bestandsindelingen en afdrukterminologie, en meer.

Ten slotte geeft uw Adobe Photoshop-training u een grondig begrip van een van de meest alomtegenwoordige en vertrouwde platforms in de branche.

Deze module alleen bevat meer dan 125 lessen en 17 uur inhoud die alles omvat, van fotobewerking tot printproductie, en u leert hoe u met toegevoegde lagen kunt werken om met elke bewerking echt professionele resultaten te behalen.

Verkrijg de vaardigheden en certificeringen die u nodig hebt om een ​​carrière een vliegende start te geven in het steeds belangrijkere en lucratiever wordende veld van grafisch ontwerp met onbeperkte toegang tot de Graphic Design Certification School. Meestal geprijsd op $1,197, is deze gespecialiseerde instructie momenteel beschikbaar voor slechts $ 39 - meer dan 95% korting op de gebruikelijke prijs voor een beperkte tijd.

Dit is een promotieartikel over een van de partners van Interesting Engineering. Door bij ons te winkelen, krijgt u niet alleen de materialen die u nodig heeft, maar steunt u ook onze website.


Bekijk de video: illustrator simpel logo maken (Augustus 2022).