Categorie Algemeen


Algemeen

BigCommerce vs Shopify: welk platform is het beste in 2020?

According to statistics, global ecommerce is likely to surpass the value of $4 trillion in 2021. These stats clearly suggest that there's still plenty of potential to make it big in ecommerce. Businesses from all over the world are leveraging online sales channels to boost their growth. Ecommerce platforms enable you to maximize your customer reach and deliver a variety of products through a single shopping cart.
Lees Verder
Algemeen

15 beste e-commerceplatforms beoordeeld en vergeleken (2020)

Ecommerce is quietly and conveniently taking over our lives. According to Jeff Bezos, Amazon has over 100 million Amazon Prime members. Free shipping is the norm. Two-day shipping is becoming one-day or two-hour shipping. If you want to start your ecommerce store, choosing the best ecommerce platforms can be tough - there are over 477 different options .
Lees Verder
Algemeen

HOOGWAARDIGE, HOLISTISCHE MARKETINGSTRATEGIEËN DIE

HOOGWAARDIGE, HOLISTISCHE MARKETINGSTRATEGIEËN DIE GROEI DRIJVEN. Contentmarketing. SEO. Links. Promotie. Digitale PR op schaal. MIN. $ 5.000 MAANDELIJKSE BEGROTING. Contentstrategie We vinden waardevolle verkeersmogelijkheden ondersteund door data om ROI te stimuleren en concurrenten te overtreffen. Contentpromotie Persoonlijk bereik en deskundige PR voor merkvermeldingen met hoge Domain Authority (70+) en onwankelbare linkkwaliteit.
Lees Verder
Algemeen

Cloudways-webhosting in 2020: een volledige beoordeling van Cloudways

Alle succesvolle WordPress-blogs vertrouwen op geweldige webhosting. Een eenvoudige Google-zoekopdracht onthult honderden hostingservices, die graag diensten willen aanbieden die verleidelijk lijken voor de prijs. Wees echter gewaarschuwd dat de meeste van hen gedeelde hostingservices zijn. "Geweldige hosting komt neer op de 3 S's: snelheid, ondersteuning en beveiliging", zegt Adam Berry, de digitale directeur van Wingard Creative.
Lees Verder
Algemeen

12-jarig meisje scoort hoger dan Einstein en Hawking op IQ Test

Door Kathleen Villaluz 11 mei 2017 Een 12-jarig meisje, Rajgauri Pawar, die een IQ-test afsloot, scoorde overweldigend ver boven de geniale benchmark en overtrof de scores van de beroemde theoretisch natuurkundige Albert Einstein en de veelgeprezen kosmoloog Stephen Hawking. Afbeelding aangepast van Wikimedia Commons en Lwp Kommunikáció via Flickr 12-jarig genie Rajgauri Pawar, een 12-jarige leerling van de Altrincham Grammar School for Girls in Manchester, Engeland, deed de Britse Mensa IQ-test en scoorde 162 - twee punten hoger dan Einstein en Hawking die 160 scoorden.
Lees Verder
Algemeen

Wat je moet verwachten als eerstejaarsstudent Engineering

Dus je hebt je reis van het basisonderwijs beëindigd en hebt het op zich genomen om je academici naar het ontmoedigende rijk van de wetenschap te leiden. Of misschien ben je alleen geïnteresseerd in wat mensen drijft om nog vier jaar afmattend werk te zoeken, wat leidt tot een middelmatig betaalde baan die bij lange na niet genoeg erkenning krijgt (geen vooringenomenheid natuurlijk.
Lees Verder
Algemeen

17 dingen die je waarschijnlijk niet wist over ons universum

12 mei 2017 We zijn allemaal inwoners van dit universum, waarbinnen we op de aarde zitten in ons zonnestelsel in de Melkweg. Er zijn een groot aantal dingen die wetenschappers over ons universum hebben ontdekt die u waarschijnlijk niet beseft. Van verbazingwekkend tot verwarrend, hier zijn 17 dingen die je waarschijnlijk niet wist over ons universum.
Lees Verder
Algemeen

De nuttigste dingen die u niet wist dat Siri voor u kan doen

Toen het begin van de futuristische beschaving een paar jaar geleden uitbrak met de uitvinding van autonome auto's, uitzonderlijk slimme gadgets, interactieve thuisproducten en vele andere niet-sciencefictiontechnologieën, neemt ook de vooruitgang van intelligente assistentie gestaag toe. tempo naar de zeer geavanceerde toekomst.
Lees Verder
Algemeen

Aerojet Rocketdyne tilt 3D-printen voor raketmotoren naar een hoger niveau

17 april 2017 Aerojet Rocketdyne, een in Californië gevestigde raket- en raketvoortstuwingsfabrikant, heeft succesvolle hot-fire-tests aangekondigd van zijn 3D-geprinte stuwkamer voor de RL10-motor. Volgens het bedrijf is RL10 al meer dan 50 jaar de belangrijkste raketmotor voor de bovenste trap van het land. Het onderdeel is voor het eerst vervaardigd uit koper met behulp van Selective Laser Melting (SLM, algemeen bekend als 3D-printen).
Lees Verder
Algemeen

Deze kunstmatige intelligentie kan voorspellen of u een hartaanval krijgt

6 mei 2017 Kunstmatige intelligentie wordt nu met succes gebruikt om medische gegevens te scannen en te voorspellen of patiënten een beroerte of hartaanval krijgen. In een recente studie was het AI-systeem nauwkeuriger in het voorspellen van deze mogelijke gebeurtenissen dan artsen. Hoe werkt het? Het AI-systeem werkt door te leren van medische gegevens uit het verleden en door gemeenschappelijke factoren te vinden tussen patiënten die een hartaanval hebben gehad met mensen die hartaanvallen hebben.
Lees Verder
Algemeen

Top 10 meest fascinerende productievideo's

12 april 2017 Productie is overal om ons heen. Het wordt gebruikt om elk product te maken dat we in ons leven gebruiken. Sommige processen zijn saai, maar er zijn andere die zo verbluffend zijn dat je ze dagenlang zou kunnen bekijken. We hebben 10 van de meest fascinerende productievideo's verzameld die we konden vinden. Veel plezier met het verspillen van tijd.
Lees Verder
Algemeen

Stephen Hawking: Life of a Modern Day Genius

Hij was een van de meest erkende namen in de moderne wetenschap. Zijn geest rangschikt hem tot de slimste mensen die ooit hebben geleefd. Hij was een theoretisch fysicus en kosmoloog. Met een leven als geen ander, is hij Stephen Hawking. Voor velen, Stephen Hawking is vooral bekend om zijn uitstekende prestaties en belangrijke bijdragen aan de moderne wetenschap.
Lees Verder
Algemeen

Hoe maak je super coole hyperlapse-video's in 5 eenvoudige stappen

Niet te verwarren met timelapse, hyperlapse is een belichtingstechniek in de fotografie. Het legt de bewegende stroom van een onderwerp en zijn omgeving vast door geleidelijk de positie van de camera tussen elke belichtingstijd te veranderen. Dit zorgt voor een tracking shot in timelapse-reeks, die de fotograaf een ongelooflijk bewegende reeks foto's beloont.
Lees Verder
Algemeen

Deze app leert je een nieuwe taal terwijl je wacht op een sms terug

Door Kathleen Villaluz 21 april 2017 Het spreken van een nieuwe taal is een vaardigheid die veel mensen zouden willen hebben, maar slechts enkelen nemen echt de tijd om het te leren. Nou, dat komt simpelweg omdat onze dagen al gevuld zijn met veel taken, belangrijk of niet belangrijk, en het moeilijk is om voldoende tijd te vinden om een ​​vreemde taal te leren.
Lees Verder
Algemeen

Elon Musk onthult foto's van zijn nieuwe futuristische voertuigconcept

Door Kathleen Villaluz 28 mei 2017 We dachten dat we ons dingen verbeeldden toen we een maand geleden schreven over een futuristisch voertuig dat een cameo-optreden maakte in de conceptvideo van Elon Musk & 39; s The Boring Company. Maar nee, we hadden gelijk. De laatste onthulling is weer een van Musk & 39; s geavanceerde transportconcepten gericht op het innoveren van de manier waarop we reizen en pendelen.
Lees Verder