Categorie Online zakelijke tips


Online zakelijke tips

Dropshipping 101: een dropshippingbedrijf starten (2020)

Everyone is looking to start a side hustle these days. In fact, according to statistics, as many as 44 million Americans have a side hustle . And this where dropshipping comes into the game. If you want to earn a decent passive income by launching your own ecommerce store but are skeptical about the complexities of inventory management , shipping, and order fulfillment , then dropshipping is the perfect option.
Lees Verder
Online zakelijke tips

YouTube-video's downloaden in 2020 (Ultieme gids)

YouTube is het grootste on-demand videoplatform ter wereld. Sterker nog, meer dan 30 miljoen bezoekers bekijken elke dag 5 miljard video's op YouTube. Als je video's wilt opslaan om later te bekijken, moet je leren hoe je YouTube-video's effectief kunt downloaden. Je kunt YouTube-video's downloaden in formaten zoals MP4, AVI, MPEG en meer.
Lees Verder
Online zakelijke tips

Contentmarketing in 2020: 11 contentstrategieën die u niet kunt negeren

We hebben 11 contentmarketingstrategieën verzameld die naar verwachting dit jaar zullen groeien of zullen verschijnen. Contentmarketing haalt conversieratio's die 6x hoger zijn dan bij andere methoden. Het heeft ook lagere aanloopkosten en meer voordelen op lange termijn dan betaald zoeken. Dus of u nu een nieuwe blog wilt starten, uw SEO wilt verbeteren of zelfs een succesvolle podcast wilt lanceren, het is essentieel dat u de nieuwste strategieën voor contentmarketing begrijpt.
Lees Verder
Online zakelijke tips

8 E-commerce marketingstrategieën om uw bedrijf te laten groeien

Het op de markt brengen van uw nieuwe e-commercebedrijf vereist vastberadenheid. E-commerce marketing omvat het testen en aanpassen van advertentiecampagnes, het optimaliseren van uw pagina's voor conversies, het perfectioneren van uw inhoud en SEO-strategie, het plaatsen van het juiste budget in de juiste tactiek en het handhaven van een sterk rendement op uw investering. Als u een online winkel runt, is het goede nieuws dat recente e-commercestatistieken in uw voordeel zijn: de e-commerce-verkoop zal naar verwachting $ 4 bereiken.
Lees Verder
Online zakelijke tips

SEO voor bloggers: 6 manieren om uw inhoud te optimaliseren

Alle bloggers willen zo snel mogelijk van 0 naar 100.000 bezoekers gaan. SEO voor bloggers is de belangrijkste factor om u daar te helpen. Uitstekende inhoud is niet meer genoeg en Google wordt slimmer. Om uw bloginhoud nu te rangschikken, moet deze lang zijn, correct zijn gestructureerd voor SEO, overeenkomen met de intentie van de gebruiker en andere relevante, hoge Domain Authority (DA) -sites hebben die ernaar verwijzen.
Lees Verder
Online zakelijke tips

10 Best Link Building Strategies van 2020 (boost je rankings)

Backlinks zijn een integraal onderdeel van SEO. Het spreekt voor zich dat als u de naald serieus wilt bewegen als het gaat om het verbeteren van uw ranglijst, u strategieën voor linkbuilding moet opnemen in uw plan. Links zijn als de valuta van internet. Ze zijn een blijk van vertrouwen van de ene website naar de andere die Google en andere zoekmachines vertelt hoe gezaghebbend uw site is.
Lees Verder